Nou vestuari masculí · Reunió informativa 5 de setembre · Buidat de taquilles
Durant aquests mesos i com ja hem anat comunicant pel canal de comunicació intern del club, estem procedint a preparar l’obra de remodelació del vestidor masculí. A continuació, us fem un breu resum de les accions dutes a terme i futures:

Juny
– Condicionament del nou espai per les noves calderes
– Remodelació vestuaris núm. 1, 2 i 3 (situats a l’entrada del club)
– Condicionament vestidors d’hoquei i de visitants (situats a la zona superior del club)

Aquests últims seran els vestidors que s’utilitzaran durant la reforma del vestidor masculí, que està previst tinguin una durada de 3 mesos. Posteriorment, seran utilitzats pels equips visitants preservant al màxim el vestuari nou per socis i abonats.

Juliol
– Nova compra i instal·lació de les calderes
– Impermeabilització de les grades (sostre del vestidor masculí)

Agost
– Instal·lació de les noves calderes i la connexió amb els vestidors femení i masculí

Setembre
– Reunió informativa vestidor masculí: dimecres 5 de setembre de 2018 a les 19 hores
– Inici de les obres: dilluns 17 de setembre de 2018

És per aquest motiu, que fins el dia 10 de setembre cal anar buidant els armariets dels vestidors, doncs a partir de la data i durant les obres, aquests romandran inoperatius.
En cas de no poder buidar l’armariet a temps, el club obrirà cada un d’ells guardant el seu contingut en bosses identificades amb el seu número corresponent.
En la reunió informativa del dimecres 5 de setembre s’explicarà el funcionament dels nous vestuaris substitutius durant el procés de l’obra. Alhora, s’explicaran els detalls dels nous vestidors així com l’assignació dels nous armariets.
Esperem la comprensió de tots vosaltres durant les obres de remodelació del nou vestidor que segur estarà a l’alçada de les expectatives i de la il·lusió dipositada en el mateix.