Benvolguts/des,

A partir de dijous 7 de gener entrarà en vigor la Resolució  SLT/1/2021 del Departament de Salut del Govern de la Generalitat, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per aturar el creixement de contagis de Covid-19 que ha augmentat considerablement durant les darreres setmanes. Aquestes mesures tenen una aplicació de 10 dies, fins el 17 de gener (inclòs).

Les mesures principals són en matèria de mobilitat, ja que hi haurà restriccions en l’entrada i sortida del territori de Catalunya, així com la implementació del confinament municipal de dilluns a diumenge (exceptuant les pròpies excepcions que determina la resolució) i tancament de centres comercials durant tota la setmana i de comerços no essencials els cap de setmana. Es manté el toc de queda nocturn, reunions màximes de 6 persones i els mateixos horaris en els serveis de restauració, recordem que en el cas del Club el servei és de dilluns a diumenge de 13:00 a 15:30h.

Pel que fa a l’activitat esportiva les principals novetats són les següents:

  • Se suspèn l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius en espais tancats. Com a conseqüència el GymLaietà romandrà tancat durant aquest periode, però oferirà un programa d’activitats dirigides a l’aire lliure, així com diferents propostes d’activitats dirigides virtuals. Els detalls us els enviarem en un pròxim comunicat.

 

  • Es permet el desenvolupament d’activitats en grup sempre que no concentrin més de 6 persones, inclosa la persona que és la professora o monitora. En el nostre cas aplicable a les classes de tennis, pàdel, activitats dirigides i entrenaments de bàsquet i futbol.

Continua vigent el fet d’haver de reservar prèviament l’activitat, el control d’accés i el tancament de vestidors. Les competicions federades continuen ajornades fins a nova ordre.

Seguirem atents a l’evolució de la pandèmia i esperem que les dades vagin millorant per tal de poder tornar a obrir les instal·lacions i serveis del Laietà en la major brevetat possible.