Aquesta setmana hem obert les inscripcions del Laiestiu i de les Escoles Esportives d’Estiu, durant la qual tenen prioritat els socis i sòcies del Club, ja que a partir del dilluns 26 d’abril obrirem les inscripcions a tothom.

Enfoquem un nou Laiestiu i Escoles Esportives d’Estiu amb molta il·lusió i amb la confiança renovada després de la satisfactòria experiència que vàrem tenir l’any passat en que, tot i la dificultat del moment, vàrem aconseguir organitzar unes exitoses activitats esportives d’estiu dintre dels nostres estàndards de qualitat, seguretat i autoexigència.

Aquest any encara estem pendents de saber quines regulacions haurem de seguir en matèria sanitària, però podem assegurar-vos que estarem totalment preparats per tornar a adaptar-nos i fins i tot a reinventar-nos, si cal, per seguir oferint unes estades esportives capdavanteres que són tot un referent dintre de les activitats d’estiu de la nostra ciutat des de fa més de vint anys.

En el següent enllaç podeu obrir el Catàleg del Laiestiu i Escoles Esportives d’Estiu 2021 amb tota la informació de setmanes, preus, activitats, etc.

Per formalitzar les vostres inscripcions podeu fer-ho obrint i omplint el Formulari d’Inscripció del Laiestiu.

Més endavant us facilitarem el dossier del Laiestiu juntament amb tots els protocols de seguretat. Totes les activitats d’estiu estaran subjectes al protocol d’actuació i mesures de prevenció del Covid-19 dictaminades per les autoritats sanitàries. Degut a les limitacions existents en quant a les reunions de persones, aquest any no farem reunions presencials. Enviarem la informació per email, xarxes socials i pàgina web del Laietà.

Qualsevol dubte que us sorgeixi us podreu posar en contacte amb la Direcció del Laiestiu a l’email direccio@laiestiu.cat.

Per inscripcions i contacte amb les direccions del Stage de Tennis i Stage de Pàdel ho podeu fer a través dels següents emails tennis@laieta.cat i padel@laieta.cat.

Veniu a gaudir de l’estiu al Laietà!