Una vegada ja hem pogut obrir les instal·lacions del Laietà, amb totes les limitacions que marca la normativa sanitària, i amb el que hem hagut de dedicar tots els esforços del nostre personal, ara és hora de començar a pensar en les activitats d’estiu, ja que serà molt important pels nens i nenes aquest any poder gaudir i esbargir-se a l’aire lliure, després de tant de temps confinats a casa. Ha arribat l’hora de divertir-se amb els amics i amigues!

Tant el Laiestiu, Stage de Tennis i Stage de Pàdel els hem hagut d’adaptar als Criteris Generals per a l’Organització de les Activitats de Lleure Educatiu Estiu 2020, normativa que ha tret la Generalitat de Catalunya per l’organització d’activitats esportives i de lleure per aquest estiu.

Dintre d’aquest nous paràmetres que marca la Generalitat, destaquem la ratio passa a ser de 10 nens/es per monitor, caldrà respectar sempre els 2 metres de distància i no es podran realitzar esports ni activitats que impliquin contacte físic. També caldrà dur a terme protocols de seguretat i higiene, manipulació d’aliments, desinfecció d’espais i material, protocol exclusiu de piscina i d’excursions (transport privat), etc, per tal de complir amb la normativa i per garantir la seguretat de tots els nens i nenes i equip de monitors i monitores. Per sobre de tot prevaldrà la normativa sanitària i el protocol d’accés i ús de les instal·lacions del CE Laietà en tot moment.

En el següent enllaç podeu obrir el Catàleg del Laiestiu i Escoles Esportives d’Estiu 2020 amb tota la informació de setmanes, preus, activitats, etc.

Més endavant us facilitarem el dossier del Laiestiu juntament amb tots els protocols de seguretat, els quals també podreu consultar a la pàgina web del Club. En aquest sentit comentar-vos que aquest any no farem les reunions presencials d’informació del campus, sinó que s’us enviarà un vídeo informatiu, el qual també estarà penjat a la web del Laietà.

També comentar-vos que les inscripcions aquest any seran exclusivament online entrant en el següent enllaç: Formulari d’Inscripció Laiestiu Online.

Qualsevol dubte que us sorgeixi us podreu posar en contacte amb la Direcció del Laiestiu a l’email direccio@laiestiu.cat.

Per inscripcions i contacte amb les direccions del Stage de Tennis i Stage de Pàdel ho podeu fer a través dels següents emails tennis@laieta.cat i padel@laieta.cat.

Tot i que aquest estiu serà una situació excepcional per a tots, organització, participants, monitors, etc, estem convençuts que tornarà a valdre la pena venir al Laietà i que els vostres fills i filles gaudeixin del Club a l’aire lliure i en companyia dels seus amics i amigues. Ara més que mai cuidarem de tots ells i elles encara amb més cura i estima.

Veniu a gaudir de l’estiu al Laietà!