El passat dimarts dia 16, els nens de la Secció de Bàsquet del pre-mini, mini, pre-infantil i infantil B es van convertir en periodistes per un dia i van entrevistar al Pol Esteve, nou entrenador del Sènior A del C.E. Laietà.

 

En una primera part, tots els jugadors van tenir el seu torn de paraula i van poder fer les seves preguntes, molt interessants per cert, a les que el Pol va contestar detalladament.  Vam poder conèixer els seus inicis com a jugador i com a entrenador, els equips a on ha entrenat, els seus referents, els seus objectius, etc.

 

En una segona part, els entrenadors/es vam poder fer una roda de preguntes ràpides, unes més serioses que d’altres, a on vam poder descobrir tant detalls del seu joc com més personals (no el trobarem recolzat a la barra de la “disco” si no al mig de la pista).  Una manera més divertida de conèixer a un entrenador que està cridat a ser un referent dins de la Secció.

 

El Pol també ens va presentar la nova plantilla del Sènior A per aquest nou repte a 1ª Catalana, un planter nou (només continuen el Dani Carreter i Ibe) que assegura treball, il.lusió i moltes ganes.  El Pol també va manifestar la voluntat de poder comptar amb gent de la cantera, tant bon punt els pugui anar coneixent, i ens va comentar que és d’aquells entrenadors que es deixen caure de tant en tant per les pistes per veure els nostres joves talents dels equips de formació.

 

Un nou projecte amb una plantilla i un entrenador que volem que sigui el mirall on es fixin els nostres jugadors/es, i que transmetin els valors del “Laie”.

 

Per cert, si el trobeu pel Laie crideu-lo, us presenteu i li xoqueu la mà.