L’any 2022 el C.E. Laietà, degà del bàsquet a Espanya, farà cent anys, i enguany iniciem el trajecte cap al Centenari. Durant aquest període s’organitzaran, segons ens permeti l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, una sèrie d’actes i activitats de caràcter lúdic, esportiu i cultural: exposicions, xerrades, tornejos, festes, trobades i la presentació del llibre i l’audiovisual commemoratiu dels cent anys d’història del Club. Amb el lema “Caminant junts cap al centenari” presentem la imatge que ens acompanyarà durant els dos pròxims anys.

El disseny d’aquest logotip prové d’un procés participatiu dels nens que avui dia formen part de la base formativa del Laietà, en totes les disciplines esportives actives: tennis, futbol sala, pàdel i bàsquet. A tots ells se’ls hi va explicar la història del Club, i a petició del President de la Comissió del Centenari, el Sr. Jordi Adell, van plasmar en un paper quina era la seva idea del que podria ser el futur logotip per aquesta efemèride. En total un centenar exacte de dibuixos.

A partir d’aquí es va fer una selecció de dibuixos tenint en compte els quatre pilars bàsics que
havien d’aparèixer a la imatge: un Club amb cent anys d’història, un Club fundat a Barcelona i anomenat Laietà pels primers pobladors de la ciutat, els valors, la unió i el caràcter poliesportiu que transmeten les anelles olímpiques, i el reconeixement esportiu i social que ja gaudeix el Club per la seva trajectòria i la dels seus socis.

Us invitem doncs a conèixer encara millor la gairebé centenària història del Laietà durant aquest recorregut que enguany iniciem i en el que comptem amb la participació de tots vosaltres.

A la pàgina web del Club hem incorporat un apartat específic del Centenari on hi trobareu la informació actualitzada en tot moment. Us convidem a que la visiteu obrint el següent enllaç: Web del Centenari.

 

 

CAMINANT JUNTS CAP AL CENTENARI…