El Govern de la Generalitat ha anunciat una petita flexibilització de les mesures i restriccions actuals per fer front a la pandèmia, les quals, en espera de confirmació del decret corresponent que ho aprovi,  entraran en vigor el proper dilluns 8 de març i es mantindran com a mínim durant set dies, fins el 15 de març.

Els fets més rellevants que ens afectarien són la reobertura dels vestidors, tot i que les autoritats sanitàries fan una crida a la gent perquè intentin no fer-los servir, i l’ampliació dels horaris de restauració, que passaran a ser de 8:00 a 17:00h ininterrompudament, de dilluns a diumenge. L’aforament màxim a l’interior del bar-restaurant segueix sent del 30% i les taules han de respectar els 2 metres de distància entre elles i han de ser com a màxim de 6 persones.

L’hora de tancament del Club a partir de dilluns 8 de març s’allargarà 30 minuts, és a dir que el Club tancarà a les 21:30h. L’ús de les pistes i instal·lacions esportives seguirà finalitzant a les 21:00h, deixant aquesta última mitja hora per dutxar-se i per sortir del Club. Recordem l’obligatorietat de portar mascareta dintre dels vestidors, només es permet treure-se-la mentre un/a s’està dutxant.

Es segueixen permentent es activitats grupals en espais interiors que acreditin ventilació adequada, amb un aforament màxim del 30% i cita prèvia, tal i com ja venim fent amb el GymLaietà.

Com a última novetat en la flexibilització de les mesures comentar el fet de que a partir de dilluns 8 de març es reprendrà la competició esportiva federada pels majors de 16 anys.

Us seguirem comunicant les noticies que ens arriben des de les autoritat sanitàries per mantenir-vos al corrent de les afectacions de la pandèmia en el nostre dia a dia al Club.