Aquestes darreres setmanes hem presentat els protocols específics de cada secció esportiva a través de les nostres xarxes socials i pàgina web. Cada responsable esportiu explica en un vídeo curt i de forma breu, però detallada, en què consisteix el protocol de la seva secció.

Aquests protocols són les eines bàsiques de que disposen els nostres responsables i tècnics esportius per tal de poder garantir la seguretat i la salut dels nostres esportistes, enmig de la pandèmia que estem vivint.

Ara, volem fer arribar aquests protocols a tots els socis/es, abonats/des i esportistes de les escoles del Laietà per tal de que hi dediqueu cinc minuts i els mireu, ja que tot i que suposadament només us afectarà un protocol, el de l’esport que practiqueu, sí que és bo que els mireu tots ja que podeu agafar idees i conceptes de les altres seccions, que també podreu aplicar en el vostre dia a dia en el Club.

Els protocols els podeu veure obrint els següents enllaços:

Aprofitem per recordar-vos les normatives Covid que són d’aplicació dintre de les instal·lacions del Laietà, com és l’ús de la mascareta, excepte durant la pràctica esportiva, mantenir la distància de seguretat, netejar-vos les mans freqüentment amb gel hidroalcohòlic, desinfectar el vostre material esportiu abans i després del seu ús i la limitació de les trobades socials a 6 persones.

Com sempre, agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Entre tots ens en sortirem!