Davant de la creixent i preocupant situació de la pandèmia provocada per la Covid-19, volem fer un recordatori de les mesures de prevenció, seguretat i higiene dintre de les instal·lacions del Laietà, per tal de salvaguardar la salut de tots/es vosaltres mentre veniu a realitzar la vostra pràctica esportiva al Club.

  1. Ús de la mascareta obligatori en totes les dependències del Club en tot moment mentre no s’està realitzant activitat física.
  2. Mantenir la distància de seguretat en tot moment amb les altres persones usuàries del Club i els seus treballadors.
  3. Netejar-vos freqüentment les mans amb gel hidroalcohòlic que trobareu distribuït per tot el Club.
  4. Netejar el vostre material esportiu amb els producte desinfectant que hi ha distribuït en diferents zones del Club.
  5. No està permès les trobades socials de més de 6 persones en qualsevol espai del Club, ja sigui obert o tancat.
  6. Feu ús dels vestidors només en cas de necessitat, encara que la nostra recomanació és que no els feu servir mentre duri aquesta situació. Recordeu que és obligatori l’ús de mascareta dintre dels vestidors llevat de l’estona de dutxa.
  7. Utilitzeu les instal·lacions del Club només per realitzar la vostra pràctica esportiva i eviteu dintre del possible qualsevol trobada social.
  8. No està permès fer pícnic individual o en grup dintre del Club. Us recordem que a la Pèrgola hi ha habilitades unes màquines de vending que substitueixen de forma temporal el servei de cafeteria, per aquells que vulgueu fer-ne ús d’elles.
  9. No està permès portar menjar i/o begudes de fora del Club.

Com bé sabeu de moment el servei de restauració del Club segueix tancat, seguint les mesures aprovades del PROCICAT de fa una dies. Tan bon punt puguem tornar a obrir el restaurant i la cafeteria us ho farem saber.

Així mateix, us recordem que el personal del Club està autoritzat a recordar-vos que respecteu i seguiu aquestes mesures de prevenció en el cas de que es detecti l’incompliment de les mateixes.

Entre tots/es ens hem d’ajudar i ser solidaris/es per tal que la vida al Laietà pugui continuar viva, encara que adaptada a les necessitat sanitàries i socials del moment.