Els i les joves jugadors/es de l’Escola de Competició del Laietà continuen competint en els circuits de tennis catalans i internacionals, aconseguint grans resultats i lluint el nom del nostre Club arreu on van.

La Celine Simunyu, es va proclamar doble campiona a Kènia. En primer lloc va guanyar el 12h Nairobi International Junior Circuit, pertanyent a l’ITF East Africa Junior Circuit en categoria girls singles. La Celine va guanyar la final a  la francesa Julie Bousseau, botxí de la primera cap de sèrie en primera ronda, per un ajustadíssim 2/6 6/2 7/6(8). Paral·lelament la Celine es va proclamar campiona en categoria girls doubles fent parella amb la francesa Tiantsoa Sarah Rakotomanga Rajaonah, imposant-se de nou a Julie Bousseau i la seva compatriota Carla Fity per 6/2 6/2. Podeu consultar els quadres de competició en el següent enllaç: 12th Nairobi International Junior Circuit.

Una altra jugadora que està en estat de gràcia és la Samaira Pahwa, que en aquesta ocasió va aconseguir el sots-campionat de la X Copa Since 90 en categoria cadet femení a l’UP Cornellà. La Samaira va vèncer en semifinals a Jana Genís, segona cap de sèrie, per 4/0 3/5 10/5, però no va tenir opcions a la final al perdre contra l’altra germana i primera favorita, Martina Genís, per 4/0 4/0. Aquesta competició es juga en format express, és a dir sets a 4 jocs, tie-break per guanyar el cinquè joc decisiu i súper tie-break a 10 punts en cas d’arribar al tercer set. Podeu consultar el quadre de competició en el següent enllaç: XXVII Monty Tour & UP Cornellá “X Copa Since 90”.

Per altra banda, el Roger Torrents també va guanyar la X Copa Since 90 en categoria infantil masculí a l’UP Cornellà desfent-se dels seus rivals amb molta solvència, com ho demostra l’aclaparador 4/0 4/0 que va infligir a Arnau Fernández a la final. Podeu consultar el quadre de competició en el següent enllaç: XXVII Monty Tour & UP Cornellá “X Copa Since 90”.

Per finalitzar el nostre jugador Noah Mashaka va aconseguir el sots-campionat en el mateix torneig en categoria cadet masculí, perdent la final contra Roger Castro en el súper tie-break per 2/4 4/0 10/5. Podeu consultar el quadre de competició en el següent enllaç: XXVII Monty Tour & UP Cornellá “X Copa Since 90”.

Moltes felicitats als quatre per aquests grans resultats!