Els i les joves jugadors/es de l’Escola de Competició del Laietà continuen aconseguint grans resultats en els tornejos oficials de la Federació Catalana de Tennis, però també més enllà de les nostres fronteres en els tornejos de la ITF.

És el cas de la Celine Simunyu, que a finals d’anys va aconseguir una important victòria en el Circuit Absolut de la FCT, ara s’ha proclamat sots-campiona en categoria Girls Singles del 10th Nairobi International Junior Circuit (Kènia) pertanyent a l’ITF East Africa Junior Circuit. Per arribar a la final la Celine va haver de superar, entre altres, a la segona cap de sèrie, la iranesa Meshkatolzahra Safi, i a la tercera cap de sèrie, l’alemanya Luca Victoria Vocke. A la final, però, no va poder superar va la primera favorita, la jugadora local Angella Okutoyi, qui va vèncer per 6/3 6/2.

Més a prop nostre, l’Alice Chatillez ha aconseguit la victòria final en categoria cadet femení en el Wilson Express Pere Masip celebrat a les instal·lacions del RC Polo. L’Alice no sortia com a favorita per la victòria, però això no li va impedir vèncer a la primera cap de sèrie Emma García en quarts de final i jugar una final atípica contra la jugadora Mar García. L’Alice va acabar imposant-se per un ajustat 6/2 3/6 6/4.
Per la seva part, en Jan Montero va estrenar-se en categoria cadet amb una victòria en el Wilson Express Pere Masip celebrat a l’Acadèmia Sánchez-Casal. Casualment en Jan va acomiadar-se de la categoria infantil amb victòria dintre del mateix circuit. El jugador del Laietà va aconseguir superar a la final al tercer favorit, Marco Vicente, per 7/5 7/6 (4), després d’un torneig molt treballat i disputat.
Podeu consultar els quadres de competició en els següents enllaços: 10th Nairobi International Junior CircuitWilson Express Pere Masip RCPBWilson Express Pere Masip ACS.

Moltes felicitats als tres per aquests grans resultats!