Com vàrem anunciar recentment, el servei de fisioteràpia del Laietà continua en funcionament de la ma de l’Alba Quiñonero (col·legiada núm. 5977) a l’estar classificada com una professió sanitària per la Organització Mundial de la Salut, ja que a través dels seus tractaments ajuda a prevenir lesions múscul-esquelètiques, millora la conducta postural degut a afectacions del sistema nerviós i ajuda a recuperar la mobilitat articular, entre d’altres.

Per tal de donar resposta als socis/es i abonats/des que requereixen d’aquest servei, i mentre duri aquesta situació excepcional, hem d’adaptar-nos a la normativa actual, com ara garantir l’amplitud i la ventilació de l’espai. Per aquest motiu hem habilitat la sala d’estiraments annexa a la sala de fitness (3ª planta del GymLaietà) com a box de fisioteràpia durant les següents franges horàries:

  • Dilluns de 9:00 a 14:00h.
  • Dimecres de 13:00 a 18:00h.
  • Divendres de 9:00 a 14:00h.

Com alternativa a la sala d’estiraments durant aquests horaris, els socis/es i abonats/des que en vulguin fer ús, podran utilitzar qualsevol de les dues sales d’activitats dirigides (quan no s’estigui realitzant cap classe), que son espais ideals per estirar que estan degudament equipats i condicionats.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.