FAMILIES

Destinada a families amb fills/es fins a 21 anys. Tarifa plana que inclou tots els serveis esportius de Club, inclòs el Gym (fitness i activitats dirigides)

INSTAL·LACIONS

UN OASI PER A FAMILIES AL CENTRE DE BARCELONA

PROMOCIÓ

Quota Mensual: 205€ per a total la família.

Tarifa plana que inclou tots els serveis esportius del Club, inclòs el Gym (fitness i activitats dirigides).

No pagarán els membres menors de 22 anys i només pagarán la meitat els menors de 25 anys.

Títol Social: 480€ per cadascún dels integrants de la unitat familiar. Possibilitat de fraccionament a 5 anys sense interesos.

CONTACTA'NS

Si voleu més informació, o conecrtar una cita amb nosaltres per ensenyar el nostre Club a la persona interessada, podeu enviar un mail a marketing@laieta.cat, trucar al 934 486 350 o passar per l’Oficina d’Atenció al Soci.

Us hi esperem!

C.E.Laietà

  LAIESPLAI

  LAIESTIU

  MONITORATGE

  LAIESPORT

  COME, LEARN I ENTRENA!

  Qui som?

  Som Idiomes Tarradellas, una escola d’idiomes que des del 2002 ajuda els seus alunmes a comunicar-se amb el món. Als nostres kids i teens els oferim aprendre la llengua amb naturalitat i motivació, els dos punts claus d’un bon aprenentatge.

  Com treballem?

  Formem grups per edat i utilitzem un material que ens permet treballar amb tots els nivells. Cada alumne té els seus objectius particulars i l’ajudem a aconseguir-los. La nostra prioritat és la comunicació i treballem en grups de 5 a 10 alumnes. També tenim opció de grups per preparar exàmens oficials

  Quina proposta us fem?

  Veniu al club, apreneu anglès i entreneu…genial oi? Sense desplaçaments, aprofitant el temps al màxim i en unes instal·lacions idònees. Tenim diversos horaris perque pugueu combinar l’anglès i l’esport, però si no us encaixen en busquem de nous… la flexibilitat és un dels nostres punts forts!

  També fem activitats per adults al club!

  Inscripció

  Escriviu un correu a: Idiomestarradellas96@gmail.com especificant nom complet, any de naixement i esport que practica l’alumne/a. També ens podeu enviar un whatsap al 601025767. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible!

  Preus

  1 hora / setmana: 40€

  2 hores / setmana: 75€

  Matrícula: 30€ - material a part