ACTIVITATS INFANTILS

Amplia oferta esportiva per tots els nens i nenes a Barcelona

Aprendran a jugar a tennis, pàdel, bàsquet, futbol, hoquei patins, patinatge o piscina,
a l’estiu, a l’hivern o tot l’any!
També a treballar valors com el companyerisme, el respecte i l’estima per l’esport
sense tenir en compte el resultat.

ACTIVITATS LAIESPLAIS

Els Laiesplais tenen com a objectiu la realització d’aquelles activitats tant lúdiques com esportives que més s’adaptin al nombre de nens i edats.

Inscripcions:
A la secretaría del Club.

Informació:
A les oficines del Club o bé per email a direccio@laiestiu.cat

*15% de descompte a tots els nens inscrits a escoles esportives C.E.Laietà

Som Idiomes Tarradellas, una escola d’idiomes que des del 2002 ajuda els seus alunmes a comunicar-se amb el  món. Als nostres kids i teens els oferim aprendre la llengua amb naturalitat i motivació, els dos punts claus d’un bon aprenentatge.

Formem grups per edat i utilitzem un material que ens permet treballar amb tots els nivells. Cada alumne té els seus objectius particulars i l’ajudem a aconseguir-los. La nostra prioritat és la comunicació i treballem en grups de 5 a 10 alumnes. També tenim opció de grups per preparar exàmens oficials.

Veniu al club, apreneu anglès i entreneu…genial oi? Sense desplaçaments, aprofitant el temps al màxim i en unes instal·lacions idònees. Tenim diversos horaris perque pugueu combinar l’anglès i l’esport, però si no us encaixen en busquem de nous… la flexibilitat és un dels nostres punts forts!

També fem activitats per adults al club!

Escriviu un correu a: Idiomestarradellas96@gmail.com especificant nom complet, any de naixement i esport que practica l’alumne/a. També ens podeu enviar un whatsap al 601025767. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible!

Preus 
1h/setmana40€
2h/setmana75€
(matrícula 30€ i material a part)

Si t’agrada fer esport en un entorn únic a la ciutat de Barcelona, el Club Esportiu Laietà t’ofereix un ampli ventall d’ofertes que s’adaptaran a tu en funció de les teves necessitats i horaris.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Vine al Laietà!