El Circuit de Pàdel Adeslas torna al Laietà del 16 al 22 de març, per donar el tret de sortida d’aquest prestigiós circuit que fa parada als millors clubs de pàdel de Catalunya.

Es disputaran 4 categories masculines, 3 categories femenines i 1 categoria mixta, i l’organització garanteix com a mínim 2 partits jugats per parella.

Els partits estan programats per jugar-se de dilluns a dissabte de 18:00 a 23:00h i diumenge de 9:00 a 15:00h, tenint en compte que son uns horaris de joc aproximats i que es podrien veure afectats per causes pròpies de la competició. En aquest sentit, la disponibilitat de pistes de pàdel per ús social es veurà reduïda durant aquestes franges horàries.

El preu de la inscripció a una categoria és de 25€ i per dues categories 40€. Sobre aquests preus els socis i abonats de pàdel teniu una reducció de 5€.

Les inscripcions les podeu fer a través de l’enllaç següent: Inscripcions Circuit de Pàdel Adeslas. La data límit per inscriure’s és el divendres 13 de març a les 00:00h.

Per més informació obriu el següent enllaç: One16Sports.

Anima’t i participa en un dels millors circuit de pàdel del calendari!