El Club, com ja venia fent l´any passat, ha renovat l´acord de col.laboració amb l’escola homologada per la Generalitat de Catalunya de cicles formatius de grau mig i superior d’esports VITAE.

El nou acord preveu el lloguer de part del saló social de 8 a 15 hores, els dies laborables i coincidint amb el curs escolar, des de setembre fins a final de juny. D’aquesta manera el CE Laietà segueix apostant en incorporar a la seva activitat, formació en graus mitjans i superiors de l’esport.

El condicionament de l’espai ha suposat la compartimentació del saló social amb separacions mòbils que donen a tot l’espai una polivalència d’ús compartimentat o d’ús total, tal i com estava anteriorment. La inversió ha estat totalment suportada per l’escola i restarà en benefici del club en cloure l’acord de lloguer. Aquesta actuació també suposa una millora pel que fa a la insonorització de la sala de bridge.

L’existència de l’escola al club ens assegura uns ingressos extraordinaris i una pedrera homologada de monitors, joves socis del propi club, que podran cursar els seus estudis homologats en esport a les pròpies instal·lacions del club i que gaudiran d’un descompte en les tarifes de matriculació.

Les possibles incidències amb els Socis i Sòcies, després d´un any de prova, van ser del tot satisfactòries per tots nosaltres. Per tant, es preveu que la incidència en la quotidianitat del club de l’activitat de l’escola serà menor i que els socis podran continuar gaudint en tot moment de la sala de TV i de part del saló social. Per a més informació sobre l’escola VITAE podeu clicar aquí.