Nou cap de setmana de bàsquet pels nostres equips del Laie, segueixen els partits amistosos que ens permetran arribar al proper inici de temporada ens bones condicions.

L’infantil A es va estrenar en partit amistós a la pista del Virolai amb una treballada victòria per 60 a 72, un partit que va servir per recuperar sensacions després d’una pretemporada força positiva.  Un bon inici i una fase de cert relaxament van completar la primera meitat.  Una segona meitat molt més completa  va deixar molt bones sensacions.

El cadet B també debutava en partit amistós a la pista del Joventut les Corts, un primer test on la nota positiva de la jornada va ser el retorn a les pistes del David gairebé 2 anys després.  Felicitats David!!!

El renovat Sènior A ha continuat la seva preparació amb un nou partit contra el júnior preferent de l’Almeda, una victòria per 51 a 60 que permet els jugadors del Pol anar conjuntant-se.

El júnior A va completar el doble enfrontament Almeda-Laie amb una ajustada derrota per 69 a 63.

El júnior B jugava un difícil partit a la pista del júnior A del Sant Josep Obrer, el 93 a 68 denota la diferència entre els 2 equips tant física com de nivell.  Hem de seguir treballant per crèixer.

El cadet A va aconseguir la primera victòria de la pretemporada a la pista del C.B. Molins de Rei per 47 a 56.  Un nou partit de preparació on ha quedat clar que aquest equip segueix en progressió, i que el treball físic que porten realitzant dona els seus fruits als finals dels partits.