L’equip júnior femení es proclama Campió de Catalunya

Les noies de l’equip júnior femení es van proclamar flamants Campiones de Catalunya el passat cap de setmana al vèncer al CT Mataró per un contundent 4-0, final celebrada a les pistes del Laietà.

Els resultats de la final van ser:

Laura García a Aya El Marrasse 7/5 6/2 (1-0)
Celine Simunyu a Ruth Roura 6/2 6/3 (2-0)
Aina Garriga a Martina Kui 7/5 4/6 6/4 (3-0)
Laura Guberna a Iria Portaña 6/1 6/3 (4-0)

L’equip júnior femení el formen les jugadores Claudia de las Heras, Laura Garcia, Celine Simunyu, Mercè Torner, Aina Garriga, Laura Guberna i està capitanejat per Roger Pérez, Sandro Viaene i Jacobo Santo Tomás.

Des d’aquí us felicitem per aquest gran èxit obtingut!

L’equip júnior masculí es proclama Sots-Campió de Catalunya

Els nois de l’equip júnior masculí es van proclamar Sots-Campions de Catalunya el passat cap de setmana al no poder superar al CT Barcino a les pistes de nostre Club, qui va vèncer per un resultat final de 4-1.

Els resultats de la final van ser:

Pol del Castillo a Guillermo Martín 6/3 7/5 (1-0)
Xavier Sardà a Arhan Pahwa 6/3 6/2 (2-0)
Àlex Padró a Luís Agulló 6/7 6/1 6/4 (3-0)
Carles Rojas a Yoav Versloot 6/3 6/2 (3-1)
Marçal Miret a Javier Tortajada 6/3 6/2 (4-1)

L’equip júnior masculí el formen els jugadors Gerard Campaña, Guillermo Martín, Arhan Pahwa, Luis Agulló, Javier Tortajada, Victor Otín, Carles Rojas i està capitanejat per Roger Pérez i Sandro Viaene.

Des d’aquí us felicitem per aquest gran sots-campionat!

Claudia de las Heras, finalista de l’ITF Benicarló

La jugadora del Laietà Claudia de las Heras va acabar finalista del torneig ITF Junior J2 Benicarló al no poder superar a la final a la jugadora alemanya, i setena cap de sèrie, Julia Middendorf, qui es va imposar per 3/6 6/3 6/0. La Claudia, però, va ser la sensació del torneig ja que procedia de la fase prèvia i va aconseguir arribar a la final, deixant pel camí a la segona favorita, també alemanya Mara Guth (3/6 6/3 6/4), i a la cinquena cap de sèrie Anastasia Gureva (6/4 6/2).

En el següent enllaç podeu consultar el quadre de competició.

Moltes felicitats Claudia!

L’equip de veterans +60 aconsegueix l’ascens a Categoria Or

L’equip de veterans +60 de tennis ha aconseguit l’ascens a categoria Or després de quedar segons en categoria Plata l’any passat i quedar pendent jugar-se la promoció. De totes formes la RFET ha ampliat els nombre d’equips de categoria Or de 8 a 10, el que fa que de forma automàtica s’hagi produït l’ascens del nostre equip.

Els integrants de l‘equip +60 inscrits al Campeonato de España de Veteranos por Equipos van ser Guillermo Cavanillas, Jaume Riera, Pau Brufau, Ricardo Romero, Joaquim Rodríguez, Jose Gavilán, Joan Bahr, Manuel Ramos, Alejandro Aranda, Carles de Gabriel, Carlos Alomar, Pedro Luís García i José González.

Felicitats veterans!

Resultats dels nostres tennistes

Jan Texidó, es va proclamar Campió en categoria aleví masculí de la X Copa Since 90 celebrada a l’UP Cornellà després de vèncer a la final a Héctor Ruíz per 4/1 4/0.

Per la seva banda David Lu, va acabar finalista en categoria infantil masculí de la X Copa Since 90 celebrada també a l’UP Cornellà, després de no poder superar a la final a Gerard Puentes, qui va guanyar per 4/1 4/1.

Enhorabona als dos!