L’ESPAI SALUT del Laietà amplia els seus serveis envers als seus socis/es i abonats/des amb 3 nous tractaments de dietèticamedicina xinesa i depilació làser.

inline_538_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/05/Dietetica_FB_IG1-300x300.jpg

 

El nou servei de DIETÈTICA us ofereix coaching nutricional, dietes personalitzades, estudis antropomètrics, pèrdua de pes i un assessorament integral per aconseguir una dieta sana i equilibrada.

 

inline_393_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/05/Acupuntura_juny_Laieta_FB_IG5-300x300.jpg

 

En quant a la MEDICINA XINESA, aquesta  us ofereix tractaments com l’acupuntura o el moxa, com a eines per restaurar l’equilibri i el benestar, alleujar el dolor, l’ansietat, la irritabilitat i el cansament causat per l’estrés, l’estil de vida, les males postures… tot això ho aconseguireu reduir amb aquesta tècnica asiàtica mil·lenària.

 

inline_708_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/05/Laser_Laieta_FB_IG1-300x300.jpg

 

I mitjançant la DEPILACIÓ LÀSER podreu gaudir d’un cos lliure de pèl durant aquest estiu, o bé decidir sobre quina part del vostre cos voleu aplicar el tractament (aixelles, entrecelles, engonals, cames, braços, abdomen, esquena, etc).

Reserveu la vostra prova gratuïta de depilació làser de 15 minuts el proper dijous 6 de juny a Atenció al Soci.

 

Per consultar les tarifes dels nous serveis de l’ESPAI SALUT obriu aquest enllaç a la carta de preus.

 

Per més informació envieu un email electrònic a gymlaieta@laieta.cat i per reserves adreceu-vos a Atenció al Soci.

Esperem que gaudiu d’aquest nous serveis!