Aquest mes d’octubre el comencem amb varies novetats en el GymLaietà!

Per una banda es reincorpora la Maite Araza, professora de Ioga, els dilluns a les 19:00h i els dimecres a les 20:15h. La Maite va ser una de les instructores mes actives de les Sessions Confinades durant el confinament i podeu veure els seus vídeos a les nostres xarxes socials.

Aquest mes també volem donar la benvinguda a dues instructores noves que de ben segur que aportaran coses noves al GymLaietà. Venen amb moltíssimes ganes i energia. Si les voleu conèixer son la Susana Garcia, que impartirà classes de Ioga els dilluns a les 9:00h, dimarts a les 9:15h i dijous a les 9:15h.

Per altra banda està la Constanza Raganato que farà Spinning els dimarts a les 10:30h i 20:00h i els dijous a les 11:15h i 19:00h. La Constanza també impartirà les sessions d’Entrenament Funcional els dijous a les 20:00h.

Per finalitzar, la Sara Varón començarà el proper 6 d’octubre amb les classes de Hip-Hop infantils (de 8 a 11 anys), dimarts i dijous de 18:00h a 19:00h. Tots aquells nois i noies que vulgueu ballar i passar una estona genial amb els vostres amics i amigues no dubteu en apuntar-vos a aquesta activitat tan divertida!

Podeu consultar l’horari d’activitats dirigides en el següent ENLLAÇ.