Bona tarda amics i amigues de la secció de bàsquet C.E.Laietà, la darrera setmana del mes d’agost ha significat el tret de sortida d’una nova temporada.  Els equips de categoria superior: sènior A, sènior B, júnior Blanc, cadet 04 Blau i cadet 05 Blau han arrencat els seus entrenaments de pre-temporada, entrenaments d’alta càrrega física per preparar el cos a les exigències pròpies de la competició, i per començar a conjuntar els equips que han tingut noves incorporacions.

La resta d’equips es posaran en marxa a partir de dilluns 2 de setembre i les Escoles de Bàsquet, ho faran un cop comenci el calendari escolar.  Us recordem que en aquests primers dies els entrenaments són de portes obertes per tal de poder donar la possibilitat a jugadors/es que vulguin incorporar-se a la nostra secció, i així acabar de completar els equips.

Durant aquesta propera setmana s’incorporaran nous materials, s’acabaran de realitzar les proves de les noves equipacions, s’informarà i s’entregarà els requisits administratius que quedin pendents, etc.

Estem davant d’una nova temporada amb nous i il.lusionants reptes: consolidació de la 1a Catalana pel Sènior A amb cares noves, un Sènior B renovat amb jugadors molt joves amb moltes ganes de progressar i un gran entrenador que segur que ens donaran moltes alegries, el júnior Blau que s’ha reforçat i encara el repte de la Interterritorial, el júnior Blanc que per primer cop a la Secció jugarà al grup de primer any busca continuar la bona trajectòria de la temporada passada, i la resta d’equips començant pels cadets que treballaran per seguir la progressió dels darrers anys.

Si voleu estar informats de totes les novetats de la Secció estigueu atents a aquest blog, on trobareu resultats, cròniques, entrevistes, etc.