inline_892_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/b7-300x200.jpgLa tarda del divendres 25 era una d’aquelles tardes que els nens i nenes tenien gravades al seu calendari.  No hi havien extraescolars, ni parcs, ni cansament, ni res.  Era la tarda escollida perquè els pre-minis, minis i pre-infantil disputessin 3 partits amistosos contra diversos grups de l’Escola del Barça.  Molts nervis i moltes il.lusions acumulades fins que la pilota va començar a rodar.

 

inline_66_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/b3-300x200.jpgEl pre-mini va anar amb 15 jugadors/es, 14 del pre-mini més el Matt que entrena habitualment amb l’equip, i la feina més difícil va ser la de gestionar els minuts per a tots i totes, sense perdre l’estructura d’equip i que servís per seguir aprenent.

 

 

 

inline_262_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/b5-300x150.jpgEls nois del mini van seguir progressant en aquesta evolució que estan tenint en aquesta temporada.  Competir de tu a tu contra una Escola del Barça semblava gairebé impossible fa uns mesos, i ara tothom volia participar i fer coses.

 

 

inline_298_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/IMG-20191027-WA0001-300x225.jpgEls pre-infantils van aprofitar per treballar conceptes, que encara que semblessin estranys, serveixen per la progressió com a equip.

En fí, una tarda de joc, de somriures, d’il.lusions i per recordar, sense ni marcador, ni taula i gairebé sense àrbitres, només bàsquet.

Dissabte tornaven els partits i aquest cop també la competició, sense gaire temps per recuperar, els nostres jugadors i jugadores disputaven els seus respectius partits.

inline_226_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/IMG-20191026-WA0019-300x200.jpgEl pre-mini tornava a fer convocatòria de 12 jugadors/es per viatjar a la pista d’un altre club històric,el Grup Barna.  Grup Barna 33 – 70 Pre-mini.  “Després d’uns 2 primers quarts més jugats individualment, els nois i noies han parat les orelles, i seguint les indicacions dels entrenadors, han buscat el joc participatiu i de conjunt.  Poc a poc s’han anat eixamplant les diferències, fins arribar al resultat final.  Avui és un bon punt de partida, però tant els jugadors d’un nivell més avançat com els jugadors/es més novells han de fer un esforç per confiar en ells mateixos i en els companys perquè tothom pugui participar, gaudir i sumar a l’equip”.

Cadet Blanc 04 48 – 70 UESC 
Partido perfecto como cura de humildad y ver con claridad donde estamos y nuestras carencias.  Ahora toca corregir errores.  Mal partido tanto en defensa como en ataque, falta de concentración desde el primer minuto.
inline_563_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/IMG_8397-300x200.jpgJúnior Blau 74- 59 Grup Barna A .
“Hem aconseguit la 2ona victòria, però tot i el resultat les sensacions no són del tot bones.  Encara ens falta molt per assolir el nivell de joc que aquest equip pot tenir.  Les coses positives són el resultat i que tot just estem començant a caminar junts per un objectiu comú.  
Infantil Blanc 35 – C.B. Coll 32
“Una victòria que s’ha posat complicada quan ens han fet un 2 – 16 entre el 2on i 3er quart. Després, en el 4rt quart hem fet un 11 – 0, per arribar a la mitja part 19 – 20. En els altres quarts ha passat de tot, hem badat però remuntàvem, sumàvem i tornàvem a badar.  En definitiva, estàvem una mica “espesitos” però mica en mica hem anat retallant distàncies. Ens ha faltat molt treball de finalitzacions i tir, a part de la defensa. També hauríem de millorar el rebot i aixecar el cap durant tot el partit.  Ahhhh, per cert !! Hem vist molt bé a la pista a la darrera incorporació de l’equip.”
Aula 61 – 55 Infantil Blau 
“Un partit més els nostres errors ens han passat factura, ens falta connectar des del primer minut per poder competir en igualtat de condicions.”
Pre-infantil 30 – 67 U.E. Claret.
“Partit que afrontem sabent que el rival és superior a nosaltres, tot i això ens ha faltat molta concentració i entusiasme per la pilota. 
Content pels que no han abaixat els braços i creuen en la feina, i preocupat pels que encara no han entès, qui som, on estem i on volem arribar.
Afegeixo el que han comentat i la reflexió que traiem d’això: comenten que amb Claret van coincidir fa dos anys i el nivell era semblant.  Avui s’ha vist un Claret molt superior, per estar a nivell A1, i nosaltres a fer el nostre paper a A2.  Amb això no vull criticar res, només animar a tots els que estem en categories de formació (fent més referència als més joves), a la feina constant, a millorar en tots els aspectes, a la progressió, i tot el que ens podem implicar en el desenvolupament esportiu dels nostres jugadors.”
Cadet 05 Blanc 48 – 55 U.E. Gaudí.
“Partit igualat on els nostres errors cara a cistella i diverses desconexions en defensa van donar molta vida al rival que va saber aprofitar.  Seguirem treballant !!!
El diumenge va completar una jornada on molts dels equips del Laie jugaven a la nostra pista, pel matí cadet 05 blau i cadet 04 blau, i a la tarda júnior blanc i sènior “A”.
Cadet 05 Blau 46 – 64 Bàsquet Neus A
El cadet 05 Blau va confirmar la seva progressió davant d’un equip superior físicament i amb conceptes molt clars i definits.  ” Partido que sirve como punto de inflexión positivo, donde lo más importante es que se ve el progreso y las ganas de seguir mejorando y evolucionando de los jugadores.  El resultado del partido no refleja la mejoría del equipo.  La falta de bloqueo del rebote y los errores no forzados son los principales motivos de la derrota.”
Cadet 04 Blau 46 – 79 IPSI 04 A.
inline_876_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/20191027_130456-300x225.jpg“Bany de realitat per donar-nos compte que necessitem entrenar molt més intensos i molt més durs si volem competir en aquesta lliga.”
Nou Barris 71 – 63 Sènior B.
“Partido igualado hasta el minuto 39, que Nou Barris ha gestionado mejor que nosotros.  La clave del partido ha sido el rebote, que ellos han dominado totalmente, probablemente teniendo la opción de tener el doble de tiros que nosotros.  Segundo partido que perdemos por falta de dureza, nos queda mucho trabajo por delante.

Júnior Blanc 60 – 66 U.E. Gaudí.

“Se’ns ha escapat per molt poc! Hem sabut imposar-nos en defensa tot i el mal començament de partit.  Contents del gran partit”.

inline_506_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/10/20191027_192255-300x225.jpgSènior A 66 – 68 A.E.C. Collblanc A. 

Dolorosa derrota després d’una pròrroga contra un equip de la part baixa de la taula i després d’haver dominat gran part del partit.  L’Àlex en ho explica: “Partido que teníamos dominado desde el primer cuarto, con buena defensa, acierto en ataque y buen ritmo de partido.  En un último cuarto horroroso y con un parcial de 4 a 18 hemos tirado por la borda todo el trabajo realizado en los 3 primeros cuartos.  En la prórroga ha habido alternancia en el marcador, pero siempre a remolque.  Derrota dura.”

Podeu consultar resultats i classificacions finals en el següent enllaç:

https://laieta.cat/ca/seccions-esportives/basquet