En aquesta entrada us presentem el Júnior Blanc, o el que és el mateix el júnior de primer any.  La temporada passada aquest equip va realitzar una gran temporada a Cadet Interterritorial, i la Secció de Bàsquet ha cregut que aquest equip es mereixia fer l’esforç econòmic que suposa jugar a la Categoria Júnior de 1er Any donat el seu compromís i esforç, tant per part dels entrenadors (el Diego i l’Eva) com dels jugadors.  Aquí teniu les seves impressions davant de la nova temporada.
El Júnior Blanc comença amb un bon repte de canvi de categoria i de nivell després de la gran temporada passada. Confiem amb la mateixa plantilla (Hugo, Nil, Denis, Guillem, Vicent, Adri, Alejandro, Hugo Mett, Joan, Iker, Erik, Cristóbal i amb la nova incorporació de Victor Blasco) però amb posicions i rols definits. Partim de molt bona base respecte la feina ja feta i de la nostra cohesió com grup. Els nostres objectius generals son construir i assentar els ciments del joc col.lectiu, ser més físics i durs, contraatacar des de la bona defensa i madurar com a equip.
La nova lliga, és un gran desafiament que agafem amb moltes ganes, on haurem de treballar molt més i on creiem que hi haurà un salt qualitatiu bastant important, amb equips molt preparats, però les nostres expectatives són positives i treballem dia a dia i pas a pas per fer el salt de nivell que ha de servir com aprenentatge per arribar al màxim nivell competitiu que puguem.
Hugo Rivera Júnior Blanc 13 RIVERA
Alejandro Rivera Júnior Blanc 11 ALEJANDRO
Guillem Blanch Júnior Blanc 3 SWAGGY
Nil Pacheco Júnior Blanc 0 PACHECO
Vicent Chiner Júnior Blanc 12 CHINER
Joan Ballart Júnior Blanc 2 BALLART
Denis Sayfullini Júnior Blanc 1 DENIS SAYBOG
Adrian Casaudoumecq Júnior Blanc 9 CASAUDOUMECQ
Hugo Mett Júnior Blanc 21 HUGO
Erik Arce Júnior Blanc 24 ERIK
Iker Maluenda Júnior Blanc 4 IKER
Victor Blasco Júnior Blanc 16 BLASCO
Cristóbal Perez Cadet 04 Blau i Júnior Blanc 17 CRISTOBAL

1,2,3  … LAIE – TÀ