Continuant amb les presentacions de les plantilles dels equips de la Secció és el torn del Júnior Blau, el júnior de 2on any que debuta en la categoria Interterritorial.  De la mà del Pep Rovira i el seu ajudant, el Jaume Benavent, esperem un equip cohesionat, treballador, sacrificat, i que alhora es diverteixi jugant a bàsquet.
El Pep ens comenta les seves impressions després dels primers dies d’entrenament
“AQUEST ANY L’EQUIP JÚNIOR BLAU AFRONTA UN GRAN REPTE DEBUTANT EN UNA CATEGORIA MOLT COMPETITIVA.  EL NOSTRE OBJECTIU INDIVIDUAL ÉS CRÉIXER COM A JUGADORS I COM A PERSONES, I QUE AQUEST CREIXEMEMT FACI MILLORAR AL CONJUNT DE L’EQUIP I AL FINAL DE TEMPORADA DEMOSTRAR QUE LA FORÇA D’UN EQUIP SEMPRE ESTÀ PER SOBRE DE LES INDIVIDUALITATS.  PEL QUE RESPECTA AL CLUB, VULL AGRAÏR L’ESFORÇ QUE HA FET ACONSEGUINT MÉS HORES DE PISTA I UNA BONA PLANIFICACIÓ D’INICI DE TEMPORADA, I ENCARA QUE SEMPRE HI HA MARGE DE MILLORA, ESTEM EN EL BON CAMÍ. 
PER ACABAR, AQUEST ANY ELS ENTRENADORS AFRONTEM NOUS REPTES MOLT DIFERENTS, ENS SEPAREN 30 ANYS PERÒ DEMOSTRAREM QUE EL BÀSQUET ÉS FÀCIL QUAN TREBALLES AMB GANES I D’AIXÒ ELS DOS ANEM SOBRATS. inline_135_https://mail.google.com/mail/e/1f44a

Abraraw F.

Júnior blau 44 BLACK

Gabriel G.

Júnior blau 16

GALINDO

Roc C.

Júnior blau 5

CONCER

Gerard C.

Júnior blau 33

YERI

Sergio L.

Júnior blau 4

LODI

Alex B.

Júnior blau 0

SHENDO

Gonçal G.

Júnior blau 22

GONÇAL

Unai M.

Júnior blau 32

MONTILLA

Miquel S.

Júnior blau 30

M.SIRTIN

Albert M.

Júnior blau 11

ALBERT

Didac P.

Junior blau 27

PIROTTE

Mahdi E. Júnior blau 8

EZZEDDINE

1,2,3 … LAIE-TÀ!!!