El cap de setmana del 7 i 8 de setembre el júnior blanc del Diego i l’Eva va marxar a terres andorranes per fer el seu stage de pretemporada, i a banda d’entrenar van poder fomentar la convivència i la dinàmica d’equip.

inline_802_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/09/IMG-20190914-WA0001-300x225.jpgEl dijous 12 era el dia assenyalat per l’inici de l’Escola de Bàsquet del Laietà amb una molt bona afluència de futurs jugadors/es que volien iniciar-se en el nostre esport.  Després de la feina ben feta la temporada passada seguim confiant amb la Natàlia perquè els més petits descobreixin i gaudeixin del bàsquet.  El mateix dijous, el cadet 04 blau del Sergi va disputar un partit de preparació a la pista del U.E. Claret.  Un primer test força satisfactori, i amb victòria, per un equip en progressió que aquesta temporada militarà a Interterritorial.
inline_95_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/09/IMG-20190914-WA0002-300x225.jpgAquest cap de setmana van tenir lloc entrenaments i diversos partits.  El dissabte al matí el pre-infantil del Víctor, l’Hugo i el Marc va realitzar una sessió d’entrenament perquè els jugadors es puguin adaptar el més aviat possible al canvi de cistella i de pista, i el cadet 04 blanc de l’Alex Arenas va tenir un primer test a la pista del AESE.  Per la seva banda, el sènior B va debutar contra l’Stucom, un partit que va suposar l’estrena de les noves equipacions de la secció.  L’equip dirigit pel Marcos i el Fao va perdre de 9 punts de diferència però el marcador no tenia cap mena de transcendència.  El Marcos ens comenta : “primer partido de pretemporada, con buenas sensaciones. Marcado por un ritmo muy alto, buen movimiento de balón y encontrando muchos tiros liberados. El equipo se va conociendo poco a poco y las líneas de trabajo de estos días van dando destellos de lo que podremos hacer este año.  En general y en resumen, lectura muy positiva.”  El nostre equip no va poder comptar amb 4 dels seus jugadors, esperem que es recuperin els lesionats i els absents pels propers partits.

inline_928_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/09/Biel2-300x225.jpgEl diumenge va ser el torn del Cadet 05 blau, que en la seva visita a Molins de Rei va aprofitar per començar a posar en pràctica els conceptes introduïts per la Núria.  Molts canvis i poc temps de treball encara, però ja es va poder veure el nou estil d’aquest equip.  Esperem que en els propers partits la Núria pugui comptar amb tots els efectius per tenir una major profunditat de banqueta.

El júnior blanc també va realitzar una sèrie de partits aquest cap de setmana.  La Eva ens els resumeix : “després de 3 setmanes de dura pretemporada  i en un procés d’adaptació iniciem els partits amistosos amb un cap de setmana ben ple. Junior Blanc vs Sant Joan Despi *85*-43 +  Diada Tordera (Mollet *45*-55, La Bisbal *35*-61, Cb Saps *75*-43).  Tots de nivells variats que ens han servit de punt de partida i adaptació al canvi de nivell i categoria, sobretot físic, i treure les conclusions que ens han de fer arribar al pròxim nivell. Hem de continuar amb la molt bona feina dels jugadors per assolir els objectius marcats, corregir els errors i assentar les nostres bases de joc.

La propera setmana tindran lloc més partits amistosos, continuarem incorporant nous jugadors/es i tancant els equips, arribarà la segona remesa de les noves equipacions, acabarem de recollir tota la paperassa per poder tramitar les llicències federatives, i esperem acabin les obres de les oficines i ubicar-nos de nou.
També us volem recordar que el dia 29 de setembre a les 17h tindrà lloc l’acte de presentació de tota la Secció de bàsquet.  Un moment emocionant, de retrobament amb tota la família del bàsquet al Laie i que de ben segur ens farà veure la grandesa de la Secció camí del centenari.  Després tindrà lloc el partit del Sènior A que l’enfrontarà al QBÀSQUET Sant Cugat 1 i que suposarà la seva estrena a la 1a Catalana.