L’únic equip que va jugar aquest cap de setmana va ser l’Infantil “A”, que va acabar la seva participació a la categoria interterritorial amb una derrota a casa davant el C.B. Cerdanyola per 44 a 87.  El Víctor ens comenta les seves impressions després del partit: “partit contra un rival més preparat i disposat que nosaltres per jugar un partit.  Seguim sent el mateix equip des de fa mesos, que arrossega problemes de base, problemes per afrontar partits en general i que fa que encarem el cap de setmana contents amb la feina feta durant els entrenaments, però som incapaços de traslladar-ho a la competició.  I això no ens fa sortir A GUST amb el paper que mostrem.  El dia que centrem els caps farem un gran pas.”

La jornada d’aquest darrer cap de setmana ha suposat el final de la temporada regular, però no del bàsquet al Laietà.  La setmana vinent tindrà lloc la gran festa de la nostra secció de bàsquet, el V Memorial Arense-Jurado, un dia on tots els nostres jugadors/es de les diferents categories poden compartir moments de bàsquet i oci en un ambient més distés, on el resultat no importa.  Activitats com: partits amistosos, un banyet a la piscina pels més valents si el temps ho permet, entrega de premis, dinar de germanor per a jugadors/es, entrenadors i coordinadors i 3c3 pels més grans de la secció.

Des de la coordinació sentim enormement que molts dels jugadors/es de les categories inferiors no puguin assistir a un dels actes més importants de la secció per diferents motius.  Però, de ben segur, que tots els que hi assistirem intentarem passar-ho d’allò més bé i tancar la temporada com tots en mereixem.

Per altra banda volia recordar-vos que aquest proper dimecres dia 29 a les 19.30h al Restaurant del club tindrà lloc una reunió general de la Secció de Bàsquet per a tots els pares i mares.  L’ordre del dia de la reunió serà el següent:

  1. Valoració de la temporada 2018-2019, i la posada en marxa del 1er any del nou projecte de la Secció de Bàsquet.
  2. Presentació del 2on any del projecte esportiu per la temporada 2019-2020.
  3. Resultats de l’enquesta de satisfacció.
  4. Presentació de les noves equipacions.
  5. Precs i preguntes

Des de la coordinació us volem recordar que els entrenaments continuaran durant el més de juny, com a mínim fins a la finalització del calendari escolar.  La darrera setmana de juny, la realització o no d’entrenaments dependrà de l’entrenador de la temporada vinent, i de si alguns equips han de realitzar fases, que per aquesta nova temporada la Federació ha decidit que siguin durant el mes de juliol.  Durant el més de juny l’activitat no para, ans al contrari s’intensifica per anar confeccionant els nous equips per la temporada vinent: proves de nous jugadors/es, presentació de nous entrenadors/es, reunions de presentació dels equips de la temporada vinent (equip per equip), reunions d’entrenadors, etc.  En aquesta època és el moment on ens toca demanar-vos paciència i confiança, les coses s’acceleren i no sempre tot es concreta a temps.

Podeu consultar resultats i classificacions finals en el següent enllaç:

https://laieta.cat/ca/seccions-esportives/basquet