inline_825_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/CAMPIONS-TORNEIG-MOLINS-DE-REI-2019-300x200.jpgAquest darrer cap de setmana de festes nadalenques s’han disputat diferents torneigs on han participat equips del C.E. Laietà.  El dissabte dia 4, el pre-mini va participar en la 2ona edició del torneig Vila de Molins a Molins de Rei, un torneig per equips de formació de categories pre-minis i minis, tant masculins com femenins.

 

 

 

inline_20_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/molins4-300x225.jpgEl nostre pre-mini va quedar enquadrat en un triangular conjuntament amb la U. E. Horta i el Bàsquet Molins.  El primer partit contra la U.E. Horta va estar molt ben jugat per part dels nostres jugadors/es aconseguint un clar avantatge en el marcador.  El 2on partit contra l’amfitrió va començar amb els nostres jugadors/es molt despistats i per darrera en el marcador, va ser un dels més menuts, el Roger Lleal l’encarregat de posar les coses en ordre i iniciar el canvi de xip que va portar l’equip a millorar tan en defensa com en atac i aconseguir la 2ona victòria.  En el 3er partit i final, per la tarda, tocava medir-se altre cop a la U.E. Horta.  En aquest partit els nervis i el cansament de van fer acte de presència, els primers quarts van ser molt intensos, disputats i ple d’impresicions, poc a poc els ànims es van anar asserenenant i el bàsquet va començat a fluir.  Llavors els nostres jugadors/es van poder marcar altre cop les diferències per acabar imposant-se i convertir-se en campions del torneig en la seva categoria.

 

inline_148_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/david2-300x200.jpgParal.lelament al torneig es va celebrar un concurs de 2ball entre els nens i nenes dels equips participants en categoria pre-mini, un concurs de tir on la parella del “Laie” formada pel Xavi Cruz i el Roger Jurado van acabar com a primers classificats amb 30 punts, i la parella dels també laietans Hugo Homs i Pablo García van acabar empatats a 27 punts en segon lloc.

 

 

inline_601_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/david3-300x200.jpgVa ser un dia molt intens i ple d’emocions, amb partits, fotografies, concursos, estones de jocs i convivència per conèixer-se més i fer grup, dinar i fins i tot un Scape Room de l’organització.  A l’entrega de premis els entrenadors i els nens i nenes reflectien alegria i cansament a parts iguals.

En definitiva, la primera experiència d’aquest tipus per la majoria dels nostres joves jugadors i jugadores que de ben segur farà que creixi el seu interès pel bàsquet, que els farà créixer com a equip, i que no serà la darrera.

inline_18_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/David-1-300x200.jpgEl nostre entrenador i coordinador adjunt, el Joan Codina, ens comenta : “Voldria donar les gràcies als pares i mares per la seva col.laboració, pel seu “madrugón”, per aguantar estoicament fins al final, i per la seva confiança.  Sabem que no és fàcil de vegades deixar els nens i nenes d’aquestes edats tot un dia sense tindre’ls controlats.  Aquest tipus de torneig també fomenta la relació entre pares/mares i augmenta la confiança i la complicitat entre ells, amb algun dinar inclòs, que acaba repercutint en la bona salut de l’equip.  També voldria donar les gràcies als meus ajudants, el Lluc i el Joan Rovira, per la seva ajuda, el seu interès i el seu bon tracte i responsabilitat amb els nens i nenes, sense ells no hagués tan fàcil mantenir armonios un grup de 13 jugadors/es.”    

inline_553_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/junior-valencia-225x300.jpgEl nostre Júnior Blanc va marxar a terres valencianes per jugar un altre torneig aquest passat cap de setmana, el torneig internacional del Valencia Basket Cup.

El nostre Júnior Blanc va quedar enquadrat en el Grup B.  Els seus resultats van ser:

Reading Rockets 63 – 22 C.E. Laietà,

C. E. Laietà 41 – 70 C.B. Murgi,

Logos Sedaví 56 – 54 C. E. Laietà ,

Nou Bàsquet Paterna 59 – 56 C.E. Laietà

 

En la fase de grups va quedar com a darrer classificat del grup B i va jugar el seu encreuament per la 9ª/10ª posició final, on els nostres jugadors van aconseguir una darrera victòria,

C.D. Escuelas Pias  11 – 51 C-E- Laietà.