El C.E. Laietà, mitjançant les seves xarxes socials (facebook i instagram), ha engegat diverses iniciatives per mantenir viu el club i perquè la gent pugui mantenir el contacte i participar en aquests dies excepcionals de confinament.  Tots sota el #ElLaietaEnsQuedemaCasa.  A la Secció de Bàsquet són diverses les iniciatives que s’estan portant a terme pels diversos grups de wassap, on compartiu pel.lícules de bàsquet, rutines d’exercicis per mantenir-vos en forma sense sortir de casa, links de partits, qüestionaris de preguntes, etc.

Alguns entrenadors, coordinadors i molts nens i nenes del pre-mini, amb l’ajuda d’algun germà, han fet una sèrie de vídeos curts on demostren que la nostra passió pel bàsquet no l’atura ni el maleït Covid-19.  Aquí en teniu una mostra.

Agraïm la participació i implicació de tots i totes, i esteu atents a noves iniciatives que podem posar en marxa.  Tot esperant veure’ns ben aviat a la pista, que és el que tots desitgem, des del confinament seguirem treballant pel disseny dels equips de la propera temporada, entrenadors i entrenadores, planificacions i noves propostes per la Secció