Des de la Fundació Privada Esportiva CE Laietà, hem decidit unir-nos a una acció solidària, juntament amb d’altres clubs de tennis de Catalunya, que té com a objectiu contribuir a atenuar les conseqüències socials i econòmiques provocades per la pandèmia i que es durà a terme, si les circumstàncies ho permeten, del 28 de gener al 8 de febrer de 2021.

Es tracta d’una recollida d’aliments per donar suport a totes aquelles famílies de la nostra ciutat que no poden fer front a les seves necessitats bàsiques, veient-se abocades a un estat d’emergència alimentària. Estem en un moment d’emergència màxima en el nostre entorn més proper, un moment en què els valors de l’esport com el treball en equip, el sacrifici o la solidaritat són més necessaris que mai. I des de la nostra Fundació volem posar el nostre gra de sorra.

És per això que ens posem en contacte amb vosaltres, per a que ens ajudeu, en la mesura de les vostres possibilitats, fent donació d’aliments a través de l’espai que hem habilitat al nostre Club. Estem convençuts que és una bona oportunitat d’involucrar-se en un projecte d’ajuda que toca molt de prop a les nostres veïnes i veïns.

Els donatius aniran destinats a Cáritas. Es pot trobar més informació de la meravellosa tasca que desenvolupen al següent enllaç.

Et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint un mail a marketing@laieta.cat o bé trucant-nos al telèfon 934 486 350.