Aquest proper dilluns 22 de juny torna el Laiestiu!

Aquest any com ja sabeu serà un campus diferent degut a l’adaptació que hem hagut de fer de totes les activitats, ratios de nens per monitors, excursions, torns de dinar i piscina, etc, basant-nos en els  Criteris Generals per a l’Organització de les Activitats de Lleure Educatiu Estiu 2020 de la Generalitat de Catalunya.

Tot i això al Club estem preparats per rebre als vostres fills i filles i fer-los gaudir com cada any de les activitats, instal·lacions, equip de monitors i monitores i dels seus amics i amigues.

En el següent enllaç l’apartat de la web del Laiestiu trobareu tota la informació que necessiteu abans de començar el Laiestiu, com és el Dossier de Famílies, Horaris i Activitats del Laiestiu Jove i un document nou i molt interessant que són els Criteris Generals per l’Organització del Laiestiu 2020, on expliquem totes les mesures de seguretat i higiene que durem a terme per garantir la salut dels vostres fills i filles, així com la de l’equip tècnic.

A l’apartat de la web del Laiestiu anirem actualitzant sempre les novetats que hi hagi cada setmana del campus, tot i que us anirem enviant comunicats via email, us recomanem que l’aneu consultant amb certa freqüència.

Qualsevol dubte que tingueu de manera particular, us podeu dirigir a Miquel Àngel Montoro, Director del Laiestiu, a l’emial direccio@laiestiu.cat, qui us atendré en la major brevetat possible.

Donem la benvinguda a tots els nens, nens i joves que un any més heu confiat en el Laiestiu per tornar a gaudir d’unes vacances inoblidables!