Aquest dilluns 25 de novembre hem engegant un Concurs de Dibuix entre tots els nens i nenes de les Escoles Esportives per tal d’escollir el que serà el logotip oficial del Centenari del CE Laietà , que serà l’any 2022.

A través dels entrenadors de les Seccions Esportives, tots els joves esportistes del Club han rebut una carpeta commemorativa del Centenari amb les bases del concurs i la plantilla per poder dibuixar el logotip. La data límit de presentació serà el 23 de desembre d’enguany, podent lliurar el dibuix a l’Oficina d’Atenció al Soci o bé als entrenadors esportius.

El Concurs es basa en realitzar un dibuix del que representa pels nens i nenes de les Seccions Esportives el Centenari del Club, i que aquest dibuix sigui la idea inspiradora mitjançant la qual el dissenyador gràfic creï el logotip final.

En aquest concurs poden participar tots aquells nens i nenes que siguin socis i sòcies, nascuts a l’any 2004 o posteriors, i que estiguin participant a les Seccions Esportives durant la temporada 2019-2020.

A l’Oficina d’Atenció al Soci també hi ha algunes carpetes commemoratives del Centenari per aquells nens i nenes, socis i sòcies, que no estan a les Seccions Esportives però sí que compleixen amb l’edat per poder participar.

El Jurat per escollir els guanyadors estarà composat per l’equip professional del Club juntament amb el Comitè Organitzador del Centenari. Es farà una tria de 50 finalistes que s’exposaran durant els mesos de gener i febrer a la Sala VIP del Restaurant. Durant el mes de març de 2020 es decidirà els dibuixos guanyadors, que esdevindran la idea inspiradors per dissenyar el logotip del Centenari.