CAMPANYA DE CIVISME
Fem un Club millor
Estimats socis i sòcies, abonats i abonades,

Us informem que iniciem una campanya de sensibilització sobre diferents aspectes per a afavorir una millor convivència entre tots i totes.
D’aquesta manera volem potenciar les actituds cíviques i sancionar aquelles accions puntuals que siguin contràries a la bona convivència.
Tractarem temes com l’aparcament, la neteja, el bon ús de les instal·lacions, el respecte a les normes i regles pròpies del Club, la correcta aplicació de la normativa sobre reserva de pistes, el control d’accessos, l’ús de la mascareta, etc.
Així, periòdicament enviarem comunicacions i farem difusió de tot allò en que podem millorar per al bé comú.
Aprofitem per recordar que podeu col·laborar enviant els vostres suggeriments a través de l’APP, a l’email suggeriments@laieta.cat i en breu a través de formularis que trobareu al vestíbul d’entrada.

Fem entre tots i totes un Club millor,
C.E.Laietà


ESCOLES ESPORTIVES 2021-2022
Comencem aquest proper dilluns 13 de setembre

Últims dies per poder inscriure als més petits i les més petites a les Escoles Esportives del C.E.Laietà per a la temporada 2021-2022.
Aquest any del Centenari serà més especial que mai, us hi esperem!
Podeu consultar el nou catàleg aquí.
Podeu demanar més informació als diferents correus de cada secció esportiva i de la novetat d’aquest any Learn i Entrena!, que ofereix fer 1 o 2 classes d’anglès al mateix Club tot just abans de l’entrenament.
A més, us adjuntem els fulls d’inscripció per si els voleu omplir i enviar des de casa:

Escoles Esportives C.E.Laietà


NOVES PISTES DE PÀDEL 1 i 2
Pla de Millores

Com sabeu, seguim executant el Pla de Millores i reformes presentat a l’Assemblea i que afecta a diverses instal·lacions del nostre Club.
En aquest sentit, avui us comuniquem que aquest agost hem substituït la gespa de les pistes de pàdel 1 i 2, i posteriorment hem corregit algunes deficiències estructurals existents al terra de les pistes, quedant ara anivellades.
La nova gespa, de color blau, és l’oficial que s’utilitza al World Padel Tour (WPT).
Esperem que les gaudiu!

Fes pàdel! Fes Laietà!
C.E.Laietà


CENT X 100 LAIETÀ
Esdeveniments
Al Centx100laietà estem d’enhorabona. Al Centx100laietà hem tornat amb molta força.
Entre la nostra gran oferta també tenim l’organització de grans esdeveniments, com poden ser, dinars i sopars de grups, aniversaris, comunions, batejos, i, perquè no?, també bodes.
Aquest dissabte 11 de setembre, a la Pèrgola del Restaurant Centx100laietà tindrà lloc la celebració d´un casament. Serem partícips d’un dels dies més importants de la parella.
Sou coneixedors i us oferim la possibilitat de celebrar el vostre enllaç, el vostre aniversari, la vostra comunió, el vostre sopar al Centx100laietà, al Club Esportiu Laietà.
No deixeu escapar l´oportunitat de celebrar un dia únic, en una ciutat única, en un Club únic amb un entorn privilegiat.
Per més informació contacteu al mail centx100laieta@globalbarcelona.es / restaurant@laieta.cat o al telèfon 640174553/ 934486119

Deixaràs que t´ho expliquin?
Centx100Laietà


FI DEL LAIESTIU 2021
Gràcies a tots i a totes

Demà finalitza el Laiestiu 2021 i com a cloenda avui farem una Gimcana pel nostre Club i per berenar farem xocolatada!
Us volem agrair la confiança un cop més, a tots els que heu anat venint tant al juliol, com a l’agost i setembre, moltes gràcies a tots i a totes!
A més, ens agradaria saber la vostra opinió, així que ja podeu omplir l’enquesta de satisfacció aquí .
Per últim us recordem que el Laiestiu acaba però comença el Laiesport.
Una activitat que fem tots els dissabtes al mati de 10 a 13h, amb nens i nenes de 3 a 12 anys, on practiquem i aprenem tennis, patinatge, futbol, bàsquet, pàdel, jocs, etc.
Us hi esperem!