NOVES REFORMES CLUB
Seguim executant el Pla de MilloresUs informem que durant els últims dies hem realitzat les següents millores al nostre Club:

  • Pintura a les grades del pavelló
  • Pintura al terra de l’accés al pavelló
  • Pintura a les columnes del pavelló
  • Instal·lació d’un intèrfon a l’entrada i sortida del Club per poder posar-vos en contacte amb Recepció/Cabina davant qualsevol incidència.
Seguim millorant el nostre Club!
seguim treballant per a tu!
C.E.Laietà
 

 


NOVETATS AL GYMLAIETÀ
Tothom a ballar!Us recordem que demà dimarts 14 de setembre comencen les classes de Hip Hop per a nens i nenes de 8 a 12 anys.
D’altra banda dijous 30 de setembre començaran els Balls de Saló, amb el nostre professor Adolfo.
I per últim, el proper dijous 1 d’octubre s’inicien les classes de Country i Dance Line amb la nostra professora Isabel.

Si voleu més informació envieu un email a gymlaieta@laieta.cat.
Us hi esperem!
GymLaietà


EXHIBICIÓ TENNIS TAULA
Diumenge 26 de setembre
El proper diumenge 26 de setembre a les 12 hores us convidem a presenciar una gran exhibició de tennis taula al nostre club.
L’exhibició de tennis taula anirà a càrrec de Josep Mª Palés (considerat el millor jugador de tennis taula espanyol de tots els temps), Li Qi, Lan i Fede Sardà.
En el palmarès de Josep Mª Palés hi figuren 36 campionats d’Espanya, 9 individuals, 9 dobles, 9 dobles mixtes i 9 per equips, i la participació en 9 mundials, 9 europeus i els JJOO de Barcelona’92, tota una llegenda del tennis taula espanyol.
Per altra banda tindrem l’oportunitat de veure a Li Qicampió del món amb l’equip xinès i Fede Sardà, també 9 vegades campió d’Espanya per equips.
L’exhibició es durà a terme al pavelló del Club i està oberta a tothom amb accés lliure.
No us perdeu aquest gran esdeveniment i veniu amb els vostres familiars i amics a gaudir d’una jornada única i diferent al nostre Club.
Si voleu veure del que son capaços feu clic en aquests 3 enllaços: vídeo 1 / vídeo 2 / vídeo 3Us hi esperem!
C.E.Laietà
 


IDIOMES TARRADELLAS
Aprén anglés i entrena!
Com ja sabeu, aquest any el Club Laietà i Idiomes Tarradellas s’han unit per oferir-vos la possibilitat que els vostres fills aprenguin idiomes abans o després d’entrenar al mateix Club i sense haver-se de desplaçar.
La comoditat és màxima: sigui quin sigui l’esport que practiquin, feu-nos arribar les preferències d’horari a través d’aquest link i organitzarem el grup que s’adapti al seu nivell i edat.
Per als que no ens coneixeu, Idiomes Tarradellas és un equip de professors que des de 2002 formem alumnes en idiomes. Ajudem nens, adolescents, adults, empreses… i adaptem els cursos i continguts a les seves necessitats.
Si voleu saber més de nosaltres, feu una ullada a la nostra web o a les xarxes socials.
Come, Learn… i Entrena!
ESCOLES ESPORTIVES 2021-2022
Comencem avui!Encara sou a temps d’inscriure als més petits i les més petites a les Escoles Esportives del C.E.Laietà per a la temporada 2021-2022.
Aquest any del Centenari serà més especial que mai, us hi esperem!
Podeu consultar el nou catàleg aquí.
Podeu demanar més informació als diferents correus de cada secció esportiva i de la novetat d’aquest any Learn i Entrena!, que ofereix fer 1 o 2 classes d’anglès al mateix Club tot just abans de l’entrenament.
A més, us adjuntem els fulls d’inscripció per si els voleu omplir i enviar des de casa:

Escoles Esportives C.E.Laietà