FIRA SALUDABLE A LES CORTS
Festa Major de Les Corts, dissabte 9 d’octubreEl Club Esportiu Laietà estarà present a la Festa Major del Barri.
Aquest proper dissabte dia 9 d’octubre de 10 a 14 hores, serem a la Fira Saludable de Les Corts que es celebrarà als voltants de la Plaça Comas, organitzant activitats esportives per a infants.
Podreu apropar-vos amb amics/gues i familiars i participar amb nosaltres a les diferents activitats gratuïtes que us hem preparat.
Fem Barri!
Fem Laietà!
Podeu consultar tot el programa d’activitats de la Festa Major aquí.
C.E.Laietà

EL GYMLAIETÀ SURT AL CARRER
Zumba, el dissabte 9 d’octubre a les 11:30 horesTambé amb motiu de la Festa Major del Barri, el GymLaietà participarà un any més dins les activitats de la Fira del Comerç 08028 amb una Master Class de Zumba al Carrer Cardenal Reig (a tocar de les nostres instal·lacions).
Així, la classe que habitualment fem a la primera planta els dissabtes a les 11:30 hores, la traslladarem per un dia als carrers del nostre barri.
Podeu venir amb els vostres familiars i amics/gues a partir de les 11:30 hores i gaudir de l’activitat física a l’aire lliure amb el nostre monitor Andrés.
L’accés és lliure, gratuït i obert a tothom!
No us ho podeu perdre! Us hi esperem!
Més informació de la Fira aquí.
GymLaietà

12 HORES DE TENNIS
Dissabte 23 octubre de 2021 de 8 a 20 hores

Ja queda menys per a les 12 hores de Tennis 2021, un torneig de tennis per equips amb activitats opcionals i complementàries de bàsquet, futbol sala, tennis taula, dominó i zumba incloses que es celebrarà el proper dissabte 23 d’octubre de 8 a 20 hores.
Una competició en la què 4 equips, lluitaran per fer-se amb el triomf jugant partits de dobles de tennis en un format de lliga tots contra tots.
Per a qui tingui ganes de més esport, us oferirem activitats de bàsquet, futbol sala, tennis taula, dominó i zumba amb els mateixos equips.
Per fer la inscripció només heu d’enviar un email a tennis@laieta.cat dient el vostre nom i cognoms, número de mòbil i any de naixement i els de la vostra parella de dobles, si es que ja en teniu una (les parelles poden ser masculines, femenines o mixtes).
Si no teniu parella, cap problema, apunteu-vos i nosaltres us en busquem una!
També podeu fer la inscripció en aquest link o de forma presencial a les Oficines de tennis.
El preu es de 15€ per persona i inclou: la inscripció (amb un mínim de 3 partits de 50’ de tennis), el dinar, sortejos, medalla i premis finals.
Aquesta jornada està dirigida a socis i sòcies, abonats i abonades de tennis i als alumnes de l’escola de més de 14 anys de tots els nivells de tennis.
Teniu fins diumenge 17 d’octubre per fer la inscripció!
Podeu veure el cartell oficial de la jornada aquí.
No us ho perdeu!
Serà una jornada irrepetible!
C.E.Laietà


CAMPANYA DE CIVISME
Ús de targeta o polsera
Estimats socis, sòcies, abonats i abonades,
Us recordem que per accedir al club és obligatori l’ús de la targeta o de la polsera i que cal fer-ne ús tant si s’entra per l’accés de vehicles com si ho feu per l’accés de vianants, tal i com es fa a tots els clubs semblants al nostre.
Cal que penseu també, que deixar-vos-el significa un trastorn addicional per al personal de cabina/recepció.
En aquest sentit, la Junta Directiva es reserva el dret de prendre mesures envers aquells usuaris i usuàries que de forma reiterada i continuada vinguin al Club sense el corresponent mitjà d’accés que el mateix club li ha proporcionat.
Fem un millor Club,
Fem un millor Laietà!
C.E.Laietà

GUILLERMO CAVANILLAS
Un gran representant del Laietà en el Tennis +60

El nostre soci i jugador de tennis Guillermo Cavanillas, ha participat aquest passat mes de setembre a 2 tornejos ITF a la categoria +60 obtenint 2 resultats magnífics.
Al ITF400 de Llafranc es va proclamar campió al derrotar a la final a Narcís Carbó per 1/6, 6/4 i 6/1.
I al ITF 1000 jugat a Mallorca, va arribar a les semifinals on va caure davant l’actual campió del món, Moracchini per 6/3 i 6/4.
Des d’aquí volem donar l’enhorabona al Guillermo i agrair-li que representi al Club Esportiu Laietà d’una manera formidable allà on juga.
Gràcies campió!
C.E.Laietà


ACORD AMB ENGEL & VÖLKERS
Patrocinador oficial per al sector immobiliari del Club Esportiu Laietà

Engel & Völkers és una de les empreses líders mundials en la intermediació d’immobles d’alta gamma, també especialitzada en la gestió d’actius comercials, iots i aeronaus. Des de fa més de 40 anys, els desitjos i necessitats dels clients privats i institucionals han estat la màxima prioritat, la qual cosa ha portat al desenvolupament d’una àmplia gamma de serveis relacionats amb el sector immobiliari. La compra i venda, lloguer i consultoria i inversió immobiliària són les competències bàsiques de les més de 14.500 persones que operen sota el paraigua de la marca a nivell mundial. Present al mercat espanyol des de 1999, on compta actualment amb més de 75 botigues residencials, Engel & Völkers opera actualment en més de 31 països dels cinc continents. Els programes intensius de formació en la seva acadèmia immobiliària i el constant desenvolupament d’eines digitals en intermediació immobiliària expliquen l’èxit de l’empresa.

Engel & Völkers compta amb més de 430 consultors a Barcelona i en concret 30 consultors especialitzats en l’àrea de Les Corts i els seus voltants. Tots els consultors d’Engel & Völkers Barcelona són perfectes coneixedors de la situació actual del mercat i saben valorar un immoble segons les característiques de l’habitatge, propietats venudes a la zona i ubicació. Experts en assessorar als nostres clients en tot el procés de compra i venda, per aconseguir amb èxit la venda o lloguer de la seva propietat.

Aquest patrocini reforça un any més el compromís d’Engel & Völkers amb l’esport i el suport als esportistes amateurs. El patrocini i patrocini d’esdeveniments esportius i culturals té una llarga tradició a Engel &Völkers. Des de les seves campanyes solidàries a l’Àfrica, passant pel seu suport a la promoció i desenvolupament de joves emprenedors fins a la seva aposta per altres esports com regates, futbol, tennis, pàdel, golf i polo.

“Estarem encantats d’oferir una valoració gratuïta i no compromesa de la seva propietat a tots els socis del Club, clients i visitants que necessitin vendre, comprar o llogar la seva propietat”
C.E.Laietà i Engel & Völkers