INGRÉS DEL C.E.LAIETÀ AL HALL OF FAME DEL BÀSQUET ESPANYOL
Dia històric per al nostre Club

En un acte celebrat ahir a l’Estadi de La Cartuja de Sevilla, el nostre Club va ingressar de forma oficial al Hall of Fame del Bàsquet estatal.

El projecte creat conjuntament per la Federación Española de Baloncesto y el Diario As, va acollir als primers 18 membres del Hall of Fame nacional amb vuit jugadors i jugadores, tres entrenadors i entrenadores, un àrbitre, un directiu, dos periodistes, un equip, una ciutat, i només un club de tot l’estat, el Club Esportiu Laietà que entra a formar part de la història del bàsquet i hi ho fa per la porta gran.

D’aquesta manera es reconeix el llegat del Club degà i fundador del bàsquet a l’estat espanyol (el primer partit de bàsquet celebrat a Espanya va ser un C.E.Laietà – C.E.Europa, jugat el 8 de desembre de 1922), i la seva contribució a la difusió i formació del bàsquet durant aquests 100 anys.

Aquest reconeixement i ingrés al Hall of Fame, serveix a més com a tret de sortida de l’Any del Centenari que celebrarem durant tot el 2022 amb actes socials, esportius, familiars, institucionals i benèfics.

Els representants del C.E.Laietà a la cerimònia van ser el Sr. Jaume Riera (President), el Sr. Francisco Díaz (Vicepresident Esportiu) i el Sr. Manel Monroig (Ex-Vicepresident Esportiu del Club i persona molt vinculada al món del bàsquet).

El Club Esportiu Laietà està de celebració i camina cap al Centenari amb més força que mai.
Moltes felicitats Laietans i Laietanes!
C.E.Laietà (1922-2022)

Us deixem a sota unes imatges que resumeixen l’acte d’ahir.
Si voleu veure el vídeo dels millors moments de la gala feu clic aquí.
Si voleu veure el vídeo de la cerimònia completa podeu fer clic en aquest enllaç (el nostre club apareix a les 2 hores de l’acte).
A més, en els següents links podeu consultar el que s’ha publicat als mitjans: