El proper dilluns 20 de gener arribaran les noves màquines de cardio Life Fitness al Gym Laietà i la seva instal·lació està prevista que s’allargui des de les 10:00h fins a les 18:00h.

Tot i les afectacions que hi haurà en l’ús de les màquines de cardio durant aquest dia, es procurarà, en la mesura del possible, que sempre hi hagi alguna màquina disponible i en funcionament, per tal de poder seguir donant el servei.

La nova familia de màquines Life Fitness, líder mundial en el subministrament de màquinaria de fitness, consistirà en 3 cintes de córrer i 4 elíptiques, 2 de les quals de pas variables que permeten modificar la longitud de la gambada:

  • Cinta de córrer ELEVATION DISCOVER SE3 HD. Tots els detalls de la cinta de córrer de nova generació Elevation Sèries estan dissenyats per oferir la millor experiència en entrenament cardiovascular amb la durabilitat reconeguda de tots els productes Life Fitness; des de la cinta DX3 ™ i la tecnologia FlexDeck®, a el disseny sofisticat de la Zona d’Activitat que permet tenir el control en els teus dits.

 

  • El·líptica ELEVATION FLEXSTRIDER DISCOVER SE3 HD. L’el·líptica de pas variable FlexStrider ™ permet als usuaris canviar la longitud de la gambada a el moment i triar la rutina que els resulti més natural. La suau trajectòria de l’el·líptica s’assembla més als moviments que es realitzen al córrer o trotar que qualsevol altre producte similar. A més, és fàcil d’utilitzar i atractiva per als usuaris que busquin un entrenament integral de baix impacte.

 

  • El·líptica ELEVATION DISCOVER SE3 HD. Tots els detalls de l’el·líptica de nova generació Elevation Sèries estan dissenyats per oferir entrenament més efectiu i còmode de el cos complet. Gràcies a una àmplia investigació biomecànica, es crea un moviment natural que ofereix rèpliques de córrer o caminar, juntament amb la durabilitat per la qual Life Fitness és reconeguda.
Les màquines porten incorporada la CONSOLA DISCOVER SE3 HD que ofereix una experiència digital de primera categoria que realitza el seguiment de la rutina, ofereix programes d'exercicis i aporta gran varietat d'opcions d'entrenament. Podeu consultar més detalls en el següent enllaç: https://bit.ly/30rM8n6.

Per més informació aneu a la pàgina web de Life Fitness