Com a conseqüència del nou Decret que la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dissabte passat sobre les recomanacions sanitàries per fer front al constant augment que hi ha de casos de Covid-19 a Barcelona i àrea metropolitana, hem hagut de tancar les instal·lacions del GymLaietà durant els quinze dies en els quals estaran vigents aquestes recomanacions. Així doncs, tant la sala de fitness com les sales d’activitats dirigides estan fora de servei.

No obstant, per tal de seguir amb l’activitat del gimnàs, la Coordinació del GymLaietà ha elaborat una programació d’activitats dirigides a l’aire lliure durant aquests propers quinze dies, les quals es duran a terme a la Pèrgola i al jardí al costat de les pistes centrals de tennis.

Cadascuna de les activitats tindrà un aforament limitat de deu persones i s’haurà de fer reserva prèvia, telefònica o online.

Podeu consultar la graella d’activitats dirigides a l’aire lliure en el següent enllaç: AADD GymLaietà Exteriors.

Esperem que aquesta situació no s’allargui més enllà d’aquest quinze dies establerts pel Gobern i que aviat poguem tornar a gaudir de les instal·lacions i serveis del Gymlaietà. Per això és important que seguim les recomanacions i utilitzem la mascareta, mantinguem la distància de seguretat i ens rentem les mans amb freqüència.

Per més informació podeu contactar amb la Coordinació del GymLaietà a l’email gymlaieta@laieta.cat.