Seguim amb la sèrie de vídeos de classes virtuals que els nostres instructors i instructores del GymLaietà estan gravant a diari i que anem penjant a les nostres xarxes socials, ens referim a les Sessions Confinades.

Des de que va començar el confinament ja son gairebé 60 sessions les que hem fet i cada dia se’n generen de noves, incrementant així la nostra oferta de classes virtuals.

Podeu trobar tot tipus d’activitat, des de Ioga, Pilates, Body Balance, Dance, Total Training, Peak Pilates, Core, Flexibilitat, Estiraments, Cardio, Força, etc. Doneu un cop d’ull al nostre canal de Youtube i trieu les que més us agradin.

A continuació us presentem una tria de diferents classes que hem seleccionat perquè us animeu a seguir les Sessions Confinades del Laietà. Per veure cadascuna de les sessions feu click a sobre del nom i s’obrirà el vídeo de la sessió:

I us recordem que diàriament (de dilluns a divendres) el GymLaietà us ofereix, a través d’Instagram, Facebook i Youtube, dos sessions dels nostres instructors i instructores. A més a més, podeu seguir dues sessions més en directe dels nostres instructors a les xarxes socials. O sigui que no hi ha cap tipus d’excusa per mantenir la forma aquests dies amb les diferents propostes d’activitats virtuals que us proposa el GymLaietà.

Esperem que gaudiu les nostres Sessions Confinades!