Del 19 al 26 de juliol es celebrarà a les pistes del Laietà l’última prova del Circuit de Pàdel Guinot Prunera, el circuit de pàdel amateur més veterà, reconegut i popular que es disputa a Catalunya.

Si sou uns apassionats del pàdel no podeu deixar passar l’oportunitat d’inscriure-us en un dels millors circuits de pàdel de Catalunya, a més a més al ser l’última prova hi haurà sorpreses per a tots els jugadors i jugadores, bon ambient assegurat a la zona chillout amb barra lliure de cervesa, aigües, fruita, samarreta oficial del torneig i welcome pack… us ho deixareu perdre?

S’asseguren un mínim de 2 partits jugats, els quals seran a 3 sets i sempre amb pilotes noves. Hi haurà 4 categories masculines, 4 femenines i 3 mixtes. Hi haurà premis pels campions i finalistes dels quadres principal i de consolació.

Els preus són 29€ per jugador i 43€ si es juguen 2 categories. Els socis i abonats de pàdel tenen un preu especial de 25€ i 37€ per a 2 categories. El tancament d’inscripcions serà el dia 16 de juliol a les 10:00h. Les inscripcions les podeu fer a través de la web summapadel.com.

Veniu a participar i a gaudir d’un dels circuits de pàdel més emblemàtics de Catalunya al nostre Club!