Aquest dimarts 15 de desembre la Federació Catalana de Tennis (FCT) va fer acte d’entrega dels distintius als Clubs d’Excel·lència del Tennis Català, entre els quals hi figura el Laietà. Aquest reconeixement va dirigit als clubs que compten amb tots els jugadors i jugadores de l’Escola de Tennis amb llicència federativa, així com amb tot l’equip tècnic amb la formació adient i la seva inscripció al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya.

Durant l’acte d’entrega dels distintius, la FCT va lliurar a tot ells d’un lot de productes per les seves escoles de tennis. A més a més, tots els clubs que formen part d’aquest col·lectiu, podran accedir durant la temporada a ajudes econòmiques per l’organització de competicions internacionals, així com a bonificacions especials en l’emissió de noves llicències federatives, entre altres avantatges.

El President del Laietà, Sr. Domingo Goenaga, va ser l’encarregat de recollir aquest prestigiós distintiu de la mà del Sr. Jordi Tamayo, President de la FCT, en el que representa un nou i ferm pas endavant de la nostra ja reconeguda Escola de Tennis.

La relació de clubs reconeguts va ser la següent: Club Tennis Lleida, Club Tennis Urgell, Club Natació Lleida, Club Joventut Ulldecona, Club Tennis Vic, Club Esportiu Mas Ram, Club Tennis Andrés Gimeno, Club Tennis de La Salut, Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Club Tennis Barcino, Reial Club de Polo, Club Esportiu Laietà, Club Tennis Sabadell, Club Natació Tennis Sant Cugat, Cercle Sabadellès i Beach Tennis Barcelona.