Ahir dijous el Govern de la Generalitat va presentar el pla de desescalada que va ser aprovat pel Procicat, el qual entrarà en vigor a partir del proper dilluns 23 de novembre i es revisarà cada quinze dies. El pla té quatre trams progressius i, en funció de l’evolució de la pandèmia, s’anirà avançant, prorrogant o revisant. En aquest primer tram del pla, entre altres mesures, i més concretament a aspectes que ens concerneixen a nosaltres, es preveu l’obertura dels equipaments esportius, tant a l’aire lliure com en espais tancats, bars i restaurants.

En línies generals, l’aplicació del primer tram del pla de desescalada al Laietà es pot sintetitzar en les següents mesures:

  • L’horari del Club seguirà sent el mateix que hi havia abans del tancament, és a dir de dilluns a diumenge de 7:30 a 21:00h, degut a que seguirà vigent el toc de queda nocturn.
  • Les reserves les podeu fer telefònicament al 934 486 350 o bé a través de l’aplicació MiClubOnline (accés des de la pàgina web), la qual recomanem per tal d’alliberar la centraleta del Club de trucades. En el cas de socis i abonats del gimnàs que necessiteu el vostre codi d’usuari i contrasenya envieu un email a marketing@laieta.cat. Les reserves online estaran disponibles a partir de dilluns 23 de novembre.
  • Es permetran les activitats extraescolars. Així doncs les escoles esportives del Laietà podran funcionar amb normalitat, si bé en tennis y el pàdel podrà haver un màxim de 6 alumnes per pista.
  • Els entrenaments dintre del pavelló hauran de respectar el 30% d’aforament per a espais esportius tancats amb una presència màxima de 28 perosnes entre nens i adults.
  • La sala de fitness i les classes dirigides del GymLaietà es podran dur a terme amb un aforament del 30%, és a dir, en el nostre cas 8 persones.
  • Els federats podran practicar el seu esport en municipis limítrofs entre les 6:00h de divendres i les 6:00h de dilluns.
  • El Laietà obrirà el servei de cafeteria de dilluns a diumenge de 10:00 a 21:00h respectant l’aforament màxim del 30%. S’oferiran entrepans freds, snacks i begudes fredes i calentes.
  • A la terrassa la distància entre taules haurà de ser com a mínim de 2 metres, amb un màxim de 4 persones per taula amb ús e mascareta obligatori.
  • Els vestidors romandran tancats. El Club, de totes formes, deixarà els vestidors oberts durant els primers dies perquè pugueu agafar les vostres pertinences de la guixeta. Les dutxes i la zona de canviadors estaran fora de servei.

Hauran estat 24 dies amb el Laietà tancat. Al proper rebut es descomptaran els imports no gaudits durant aquest període, llevat de les quotes socials, com en l’anterior tancament. Tots tenim moltes ganes de tornar-lo a gaudir del Club i de retrobar-nos amb els nostres amics i amigues. És de cabdal importància, però, que tothom respecti aquestes mesures que regulen l’activitat dintre del Club. Us demanem màxima col·laboració per tal de poder anar avançant en cadascun dels trams de la desescalada poder tornar a la normalitat que tots desitgem.

Gaudim molt del Laietà i amb molt de seny!