El Procicat (Pla de Protecció Civil de Catalunya) ha aprovat aquest passat dimecres 23 de setembre, limitar les reunions socials a un màxim de 6 persones, i no 10 com fins ara, amb l’objectiu de reduir el nombre de contagis per Covid-19. El pla també limita a 6 el nombre de persones que poden ocupar una taula en establiments d’hosteleria, tant en espais interiors com exteriors. La mesura serà obligatòria quan hi hagi autorització judicial, molt probablement el proper dilluns.

Aquesta mesura afecta directament a la vida social del Laietà. En benefici de la salut de tots i totes, us demanem que respecteu la normativa en tot moment, ja sigui en els espais exteriors del Club, espais interiors, restaurant i terrassa. El personal del Club està autoritzat a atansar-se a aquelles persones que no compleixin la normativa per tal de recordar-los.

Paral·lelament a aquesta nova mesura de limitació de les trobades socials a 6 persones, us recordem que és obligatori el compliment dels protocols de seguretat del Laietà en tot moment, com és l’ús de la mascareta mentre esteu dintre de les instal·lacions del Club, excepte durant la pràctica esportiva, mantenir la distància de seguretat, netejar-vos les mans freqüentment amb gel hidroalcohòlic i desinfectar el vostre material esportiu abans i després del seu ús.

Gràcies per la vostra col·laboració.