Informem als socis i sòcies del Laietà que rebreu per correu electrònic una enquesta de satisfacció que la Gerència del Club ha preparat per tal de poder rebre de primera ma la vostra opinió envers a diferents àmbits del Club.

La vostra opinió envers el servei que rebeu, l’estat de les instal·lacions, el tracte del personal, les seccions i escoles esportives, el restaurant, la vida social, etc, és molt important per tal de poder establir prioritats en la gestió diària del Club i poder elaborar estratègies de gestió per tal d’aconseguir el màxim grau de satisfacció dels socis i sòcies.

Aquesta serà una primera fase, ja que en un futur passarem la mateixa enquesta als diferents abonats i abonades del Laietà, ja que, com a usuaris del Club, també és molt important la seva opinió de cara a millorar el servei cap a tots vosaltres.

Esperem la major participació possible per poder rebre el major nombre d’enquestes possibles, ja que d’aquesta manera tindrem una visió més clara de les necessitats que hi ha de part dels socis i es podrà establir un pla d’acció envers a les accions que se’n derivaran.