L’Hugo Rivera, juntament amb el seu germà Alejandro, va començar a les categories inferiors del C.E. Laietà  on ja hi havia jugat el seu pare.  Durant aquests anys ha anat passant per totes les categories fins arribar al cadet A, que aquest any i per primera vegada, milita a nivell Interterritorial fent un magnífic paper juntament amb els seus companys.

L’Hugo, present i futur de la nostra secció, en concedeix una entrevista on ens explica les seves experiències al Laietà durant aquests anys i els canvis que ha viscut.

  • Aquesta temporada, amb el Cadet A heu donat el salt a la Categoria d’Interterritorial, quins canvis heu notat?

Principalment, crec que els canvis que més he notat han estat; en el nivell d’exigència i en les hores d’entrenament.  Crec que el salt de categoria i l’arribada dels nous entrenadors han comportat aquest augment en l’exigència, que en la meva opinió és totalment necessari per competir en una categoria com aquesta on hi ha grans equips.  També estem fent gairebé el doble d’hores d’entrenament respecte a l’any passat, sessions de vídeo, i sessions de físic.  Ens ho estem prenent molt més seriosament, i tot això ens està ajudant a poder fer el bàsquet que volem.

  •  Començant la segona volta, com veus l’equip actualment?

Sincerament, no m’esperava estar tant bé, com a equip crec que hem assolit amb escreix els reptes que ens havíem plantejat a principi de temporada, i fins i tot, estem en una 5ena plaça a la classificació que pocs haguessin signat a inicis de temporada.  Veig a l’equip molt unit , la relació entre nosaltres i amb els entrenadors és molt bona i això es veu a la pista.  Estem fent un bon bàsquet tots plegats i tenim moltes ganes de seguir treballant i anar millorant per assolir nous reptes.inline_157_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/03/20190301_200531-e1551637734634-225x300.jpg

  • Quines aspiracions teniu ara mateix com a equip?

Veient com ha anat la primera volta, està clar que els objectius són completament diferents als de principi de la temporada, seguir guanyant i anar avançant en la classificació crec que és el nostre objectiu principal.  Seria genial acabar la lliga entre els 4 primers classificats, les nostres aspiracions i ganes són cada cop més altes però més difícils d’aconseguir, seguirem treballant per acostar-s’hi el màxim possible.

  • Què tal amb els nous entrenadors, el Diego i l’Eva, us heu adaptat bé al canvi de model i de manera de fer?

La veritat és que estem tots molt contents amb la feina que estan fent i els hi estem molt agraïts.  Tots dos hi dediquen moltes hores tant a casa, com al club i fent “scoutings”.  T’ajuden amb tot el que et fagi falta i intenten que estiguis el més còmode possible.  Ens hem adaptat molt bé al canvi de model i crec que en gran part és gràcies als dos grans entrenadors que tenim, i això els hi hem d’agraïr.

  • Després de molts anys al C.E. Laietà, quina és la teva experiència al club?

Després de gairebé 11 anys al club, el puc considerar gairebé com la meva segona casa.  Durant aquests anys he vist una evolució a la secció  de bàsquet i em sento molt estimat per tots els integrants d’aquesta.  És un club molt acollidor que t’ajuda moltíssim en el teu començament i intenta que estiguis sempre el millor possible.  Sempre hi han petites coses a millorar, però crec que poc a poc es van millorant i es va creant un club millor.  Així que podem dir que la meva experiència durant aquests anys ha estat molt positiva.

  • I per acabar, què els hi diries als jugadors i jugadores que encara no tenen clar decidir-se per formar part del nostre club?

Els hi diria que no s’ho pensessin més d’una vegada, que com he dit anteriorment, el Laietà és un club molt acollidor, que et fa sentir molt còmode i que aprens bàsquet però també moltes altres coses importants.  Els hi diria també que al club tenim una sèrie de grans entrenadors/es, que sempre t’ajudaran a millorar i es preocuparan per tu.

 

Desde la coordinació del bàsquet del Laietà hem volgut començar una sèrie d’entrevistes, de maneres de copsar opinions de tothom, de donar informació, i d’interrelacionar totes les parts que formem la secció. Creiem que la millor manera de fer-ho, era amb un jugador que porta molts anys a la secció, que ha viscut l’evolució de l’entitat, i que a més juga en un equip que per nosaltres és una referència dins la secció.

Aquesta temporada, amb el nou projecte, vam apostar per dotar de més hores d’entrenament i de més qualitat, donar un pas endavant en les categories, buscar entrenadors/es de qualitat reconeguda, estructurar millor tot l’aprenentatge i les línies de treball, millorar les mancances històriques en les instal.lacions, etc. Creiem que el Cadet A és el clar exemple de que la feina ben feta té recompensa.  Si voleu veure bon bàsquet, intens, atractiu i de categoria, on els jugadors estan compromesos i ho donen tot, no us podeu perdre els partits del Cadet A.  Animeu-vos, segur que .són un referent pels més petits.