L’Escola de Bàsquet del Club Esportiu Laietà, ubicat al barri de Les Corts de Barcelona, ja està preparada per començar una nova temporada esportiva 2020-2021.

L’Escola de Bàsquet del Laietà té com a objectiu principal iniciar als nens que vulguin gaudir d’aquest esport, tot entrenant per introduir-los gradualment en aquest món. Per aquest motiu, l’activitat va encaminada a ensenyar la tècnica d’aquest esport i a formar futurs jugadors de bàsquet com persones emmarcades dins de les normes ètiques i socials del nostre Club. Durant el curs es realitzaran activitats socials puntuals i s’organitzaran “partidets” de competició, participació en algun torneig per a escoles, etc

La Secció de Bàsquet del Laietà és una activitat extraescolar que està estructurada per un costat per l’Escola de Bàsquet amb tres grups diferents de nens i nenes d’entre 6 i 10 anys que entrenen dimarts i dijous per les tardes, i els equip de competició.

Hi ha tretze equips diferents que competeixen a les competicions de la Federació Catalana de Bàsquetbol: Premini, Mini, Preinfantil, Infantil A, Infantil B, Cadet A, Cadet B, Cadet C, Júnior A, Júnior B, Júnior C, Sènior B i Sènior A, el qual competeix a Primera Catalana per segons any consecutiu.

La Direcció Tècnica del Bàsquet Laietà la porta el Mario Del Campo, soci i ex-jugador del Laietà, que està tenint  una carrera paral·lela com a entrenador força exitosa, havent porat equips de Lliga EBA, Copa Catalunya i Primera Catalana. És actual entrenador de l’Infantil del FC Barcelona i vigent campió de la Mini Copa de la Real Federación Española de Baloncesto. La coordinació va a càrrec de Lluís Ferrer.

Més informació a basquet@laieta.cat.