L’Escola de Futbol Sala del Club Esportiu Laietà, ubicat al barri de Les Corts de Barcelona, ja està preparada per començar una nova temporada esportiva 2020-2021.

A l’Escola de Futbol Sala del Club Esportiu Laietà, com cada any, destinarem tots els esforços necessaris perquè els nostres alumnes puguin gaudir i aprendre al màxim tant a traves dels nostres entrenaments com dels diferents partits que s’aniran disputant al llarg de la temporada.

D’una manera individualitzada, els nostres entrenadors/es, es focalitzaran en les necessitats específiques de cada nen/a per arribar a transmetre-li tots aquells conceptes tècnics, tàctics, físics, coordinatius i emocionals que els faran créixer com a jugadors, com a equip i com a persones.

Amb els valors de l’esport com a bandera i amb la il·lusió de poder defensar els colors del Laietà, participarem en les diferents Lligues del CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona) per aprofitar l’experiència de la competició, sempre en un ambient amable i familiar, en un esport tan atractiu com és el futbol sala.

La Secció de Futbol Sala del Laietà és una activitat extraescolar que està estructurada per un costat per l’Escola de Futbol Sala i els Menuts,  nens i nenes entre 4 i 7 anys, i deu equip de competició, d’edats entre els 8 i els 17 anys: Pre-Benjamí, Benjamí A, Benjamí B, Pre-Aleví, Aleví, Infantil, Cadet A , Cadet B, Juvenil A i Juvenil B.

La Direcció Tècnica va a càrrec de Miquel Àngel Montoro “Juancho”, ex-jugador i entrenador de futbol sala, entre d’altres de les categories inferiors del FC Barcelona.

Més informació a futbolsala@laieta.cat.