Ja està disponible l’aplicació de classes virtuals online Les Mills On Demand, on podreu gaudir de més de 800 entrenaments en diferents formats. A través del següent enllaç exclusiu pels usuaris del Laietà. Les Mills On Demand Laietà, us podreu registrar i accedir gratuïtament a la plataforma durant 60 dies, disponible en dispositius mòbils, tablets, ordinadors i Smart TV.

Hi ha una sèrie de detalls que s’han de tenir en compte, ja que degut a la urgència de la situació, i prioritzant facilitar aquest servei al centres col·laboradors, s’està implantant el servei per fases:

1) La majoria del contingut de l’aplicació està disponible en anglès, però de moment s’ha aconseguit afegir una selecció de 32 classes virtuals es castellà. S’està treballant per afegir  més contingut en castellà durant les pròximes setmanes.

2) El procés de registre de moment està en anglès, excepte la primera pàgina que està en castellà.

3) L’accés serà gratuït durant 60 dies, encara que al registrar-se s’hauran d’omplir les dades personals i un mètode de pagament.

4) Durant els 60 dies es podrà suspendre la subscripció sense cap compromís.

Esperem que pogueu gaudir d’aquest servei online de Les Mills que us oferim a través del Laietà per poder mantenir la forma física durant aquestes setmanes de confinament a casa.

 

Per més informació contacteu amb l’Eugenio Furlano, Coordinador del GymLaietà, a l’email  gymlaieta@laieta.cat.