Com cada estiu (i ja en fa 26!), el Laietà organitzem el ja clàssic LAIESTIU amb una infinitat d’activitats esportives i lúdiques perquè els nens i nenes gaudeixin d’un estiu fantàstic!

Podeu consultar tota la informació del campus d’estiu en el CATÀLEG DEL LAIESTIU, o bé si ho preferiu us podeu posar en contacte amb la Direcció del Laiestiu a l’email direccio@liestiu.cat. També podeu demanar informació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Soci de dilluns a divendres de 9:15 a 21:00h i dissabtes de 9:30 a 13:30h.

Volem aprofitar per recordar-vos que les reunions informatives pel Laiestiu Baby (3-4 anys) i Júnior (5-12 anys) serà el dimecres 12 de juny a les 19:00h. Pel que fa al Laiestiu Jove (12-16 anys) serà el dijous 13 de juny a les 19:00h.

Aquest any com a novetat hem creat el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ONLINE DEL LAIESTIU a través de la pàgina web del Laietà, pels qui us sigui més còmode fer la inscripció per aquesta via.

Als que ja sou habituals us esperem tornar a veure ben aviat i pels que us inscriviu per primera vegada us esperem amb els braços ben oberts. Aquest estiu ens ho tornarem a passar genial tots plegats… al Laietà!