Aquest dissabte 14 desembre el Laietà s’omplirà d’activitat esportiva, social i solidària amb la campanya Cap Nen Sense Joguina.

Preneu nota de tot els que us espera aquest dissabte…

FIRA ESPORTIVA DE NADAL
Començarem amb la ja tradicional Fira Esportiva de Nadal una jornada per a tots els pares, mares i alumnes de les Escoles Esportives del Club. La jornada començarà a les 10:00h del matí amb la ja tradicional Xocolatada i, tot seguit, tal i com diu el nostre eslògan Sport&Family, volem convidar a tots els pares i mares a gaudir de diverses activitats lúdic-esportives per compartir amb els vostres fills i filles.

Com cada any, i dins el projecte solidari impulsat pel Club i la Fundació, volem seguir compartint amb els joves esportistes la màgia de la solidaritat amb Cap Nen Sense Joguina. La participació en aquest esdeveniment serà d’una joguina nova per família, que serà entregada a la Campanya Cap Nen Sense Joguina de l´Ajuntament de Barcelona.

CHRISTMAS PARTY MASTERCLASS
Pels amants de les activitats dirigides podreu gaudir de la màster-class de Zumba, la Christmas Party Masterclass entre les 11:00 i les 13:00h. La màster-class estarà conduïda per un equip de 4 instructors de Zumba que us mantindran sense parar de ballar i d’exercitar-vos durant tota l’estona… sereu capaços/es d’aguantar 2 hores sense parar?

Ah! I recordeu que per poder participar a la Christmas Party Masterclass només us demanem que porteu una joguina nova, la qual donarem a la campanya Cap Nen Sense Joguina.

TORNEIG DE PÀDEL DE MENORS
Els qui preferiu el pàdel, la nostra Escola organitza el Torneig de Pàdel de Menors en les  categories de joc seran Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet. Els horaris de joc aniran en funció de les categories, Benjamins i Alevins jugaran de 9:30 a 11:00h, mentre que els Infantil i Cadets ho faran entre les 11:30 i les 13:00h.

Els preus de les inscripcions són de 5€ per socis i alumnes de l’escola, i 10€ per altres jugadors. Tots els participants rebran un welcome pack amb regals dels col·laboradors  del torneig juntament amb la inscripció. Més informació a padel@laieta.cat.

BOTIFARRADA SOLIDÀRIA
A les 13:00h, després d’un matí ple d’activitat, organitzarem la Botifarrada Solidària a la Pèrgola del Laietà. Veniu amb els vostres pares, mares, fills, filles, germans, germanes, amics, amigues, etc… i participeu en la Botifarrada, els diners recaptats aniran destinats a la campanya Cap Nen Sense Joguina.

CAMPIONAT SOCIAL DE TENNIS TAULA
El mateix dissabte 14 de desembre, de 9:30 a 19:00h es celebrarà el Campionat Social de Tennis Taula, a la planta baixa del Gym, on hi ha ubicades les 2 taules.

La primera fase començarà a les 9:30h en format lligueta (16 grups de 3 participants) i es classificaran el 2 primers de cada grup. D´aquesta manera accediran a la segona fase que es disputarà a partir de les 16:00h en un quadre de setzens de final al millor de 3 sets a 11 punts. Hi haurà guardons per al primer, segon, tercer i quart classificat.

Al final de la jornada es farà un sorteig de regals (es demana a tots els/les participants que ho desitgin poden aportar regals per sortejar al final de la Jornada).

Recordem que cadascú ha de portar la seva pròpia pala. Les pilotes les posarà l’organització.  Pel bon ús de la Sala es prega bambes que no siguin de tennis (brutes).

Tot l’import recaptat a través de les inscripcions es donarà a la campanya Cap Nen Sense Joguina.

TORNEIG DE PÀDEL COLORINES

El diumenge 15 de desembre es celebrarà el Torneig de Pàdel Colorines.

AMERICANA TWISTER
La inscripció serà prioritària per la gent de COLORINES i estarà oberta per la resta de socis i abonats entre el 9 i 13 de desembre a les 14:00h, o fins arribar a 40 parelles, a la Recepció del Club. La inscripció serà individual. Per tal de poder participar els jugadors i jugadores inscrits hauran de portar una joguina nova que anirà destinada a la campanya Cap Nen Sense Joguina.

La convocatòria serà a les 10:00h a la Pèrgola, on es rebrà als participants amb un got de xocolata calenta, i es farà el sorteig de parelles.

Els partits seran de 20 minuts, començant a les 10:30h i finalitzant a les 12:30h. A les 13:00h tindrà lloc l’aperitiu de germanor final on es demana que cadascú porti alguna cosa, excepte xips i beguda.

Us ho deixareu perdre tot plegat? Animeu-vos i gaudiu de l’esport i la solidaritat amb els vostres fills i filles aquest cap de setmana al Laietà!