La secció de Bàsquet segueix organitzant-se internament per tal de mirar ja el futur i planificar la pròxima temporada. En aquest sentit, el passat divendres va tenir lloc la primera reunió telemàtica d’entrenadors de la Secció de Bàsquet per començar a preparar la temporada vinent. Un cop la Federació Catalana de Bàsquet ha donat per finalitzades les competicions d’aquesta temporada, excepte preferents i sèniors, és moment de posar fil a l’agulla per la propera temporada. La coordinació ja feia dies que treballava per planificar la temporada 2020-21, però la irrupció de la pandèmia ha fet trontollar els “tempos”, les activitats planificades i alguns objectius inicials.

Podeu veure una petita introducció de la sessió telemàtica en el següent enllaç:

Per altra banda, els equips de la secció no s’aturen, fins i tot en les circumstàncies més difícils són capaços de sobreposar-se i de moure la pilota amb un estil que signarien els propis Harlem Globetrotters! Mireu com els joves talents de l’esport de la cistella ens ensenyen les seves habilitats amb la pilota i com es coordinen i s’entenen cadascú des de casa seva, imagineu-vos quan estan tots junts a la pista que són capaços de fer!

A continuació podeu veure els vídeos dels nostres equips obrint els següents enllaços i gaudint d’unes autèntiques classes magistrals de bàsquet:

I si us heu quedat amb ganes de veure més bàsquet, mireu quin repte han organitzat els més menuts, el Pre-Mini, a veure si sou capaços de fer el que fan ells!

Com veieu el Bàsquet del Laietà continua actiu des de la distància, amb sessions telemàtiques de coordinació, entrenaments físics virtuals, reptes divertits, etc. La secció segueix treballant per garantir el futur del Bàsquet del Laietà!